Şimdi Ara

Bilgisayar masasında kasa için özel bölme yaptırmak hava sirkülasyonunu ne kadar etkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar birkaç ufak değişiklik yaptırarak aşağıdaki kasadan ve sistem ben aldım bu hafta içerisinde geliyor kısmetse. Ancak buna özel olarak bir bilgisayar masası yaptıracağım marangoza. Kasaya ayrılan bölüm açılıp kapanır kapaklı olacak arkası da tamamen açık olacak hava dolaşımlı için. Ben kapağın tam açılmasını istiyordum fakat marangoz devamlı aç kapat olmasın diye aşağıdaki gibi seperatörlü bir kapak önerdi.

www.sinerji.gen.tr
    Sinerji Neon B45-2060SW Ryzen 5 2600 16 GB 480GB SSD RTX2060S
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-b45-2060sw-ryzen-5-2600-16-gb-480gb-ssd-rtx2060s-pmu420306

Bilgisayar masasında kasa için özel bölme yaptırmak hava sirkülasyonunu ne kadar etkiler

benim istediğim dolabın şekli aşağı yukarı bu şekilde yalnız sadece kasa bölmesi tam kapalı değil de bu şekilde delik delik olacak bu delikler yeterli hava akımı sağlar mı sizce yoksa kasanın tamamen açık olması mı gerekiyor ya da bu deliklerden girecek hava arkadan yeterli düzeyde tahliye olup gerekli performansı verir mi?

https://cdn.dekopasaj.com/products/3/1f97b63a-ea09-4b99-bc47-02b6a37fe775.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretrg -- 13 Şubat 2020; 0:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka taraf, sıcak havayı hapsetmeyecek şekilde tamamen açık olacaksa ve ön taraftan da hava girişi olabilecekse, sıkıntı olmaz.

• evet hocam kasanın yanları zaten tamamen kapalı sol tarafında cam var ama fan bölmesi yok üst taraf ve sağ tarafta aynı şekilde kapalı yani sanırım sadece önden girip arkadan çıkıyor hava. Ama dediğim gibi delik delik olacak Bir nevi. o yüzden arkada yeterli boşluğu bırakırsam öndeki deliklerden girecek olan hava yeterli olur mu diye düşündüm sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masa kapağı bu şekilde sorun çıkarmaz. Masayı duvara fazla yaklaştırmayın, sıcak havanın rahatça dağılabilmesi için 8-10 cm kadar boşluk bırakırsanız iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.