Türkçe de öyle ben ingilizce tiptayim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Türkçe de öyle ben ingilizce tiptayim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünlüyle doktoru kıyaslamak nasıl bir kafa yapısı yav < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burası Türkiye yalnız Sen ingilizce tıpta okuyorsun diye oranın jargonu uygulanmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam hocam intern oldun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 28 Haziran 2023; 12:25:4 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi cs mezunu çok ekstrem bir örnek değil mi geneli yansıtmıyor bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geneli yansıttığını iddia etmedim zaten. Evet, bunlar uç örnekler. |
Birazda konuşulmayan taraflarını paylaşalım. |
|
Adamlar okurken 100bin lira liyor basladiklarinda da net 425bin TL (brüt 900bin TL) alıyorlar woww < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçiyor zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Remote'da sigortanı, vergini kendin ödüyorsun. Sektörü hiç bilmediğim belli. Brüt 900 bin yazmış. Bence kendini daha fazla rezil etme. Mesajıma cevap da veremedin zaten, yalanın ortaya çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 28 Haziran 2023; 12:42:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |