Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi maaşı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
2
Favori
31.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyin 450bin olduğuna itiraz etmiyor da brutun 900bin olmasını absürt buluyor değişik biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mühendisi maaşı

bilgisayar mühendisi maaşı
  • İlginçadam321 İ kullanıcısına yanıt

Bunun kıskançlıkla ilgisi yok siz okurken 2500dolar aldığınızda iddia ediyorsunuz ve mezun olduğunuzda da 15bin dolar aldığını söylüyor ve inaniyorlarbilgisayar mühendisi maaşı 

• Bende kendi firmam üzerinden avrupaya hizmet veriyorum.. Avrupada 4-5 üzeri çok zor.. Amerika ucu açık bir yorumum yok.. Avrupada 15 verecek firma imkansıza yakın verebilecek firma çok ama dengeyi asla bozmak istemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Yorum yapanlardan ziyade ben sektörün içinde biriyim. Ytu ceng mezunuyum, Boğaziçi ceng-hacettepe ceng-tobb ceng - itu ceng mezunu arkadaşlarım var bazıları benle aynı yerde çalışıyor bazıları farklı ama yeni mezun olup Türkiye'de yaşayıp 10-15bin dolar alan birini duymadım Google, Meta, Amazon bile hem uzaktan çalışmana izin verip hem bu parayı yeni mezuna vermez. Amerika'da yaşarsan verirler tabi orası net ama Avrupa'da Türkiye'de imkansız.

Mezun olmadan önce 2500-3000 dolara çalışanlar duydum ama onlar bile boğazicideki %10a denk geliyor diye biliyorum. Mezun olanların ise ne kadarı bu maaşı alıyor ondan emin değilim ama Boğaziçi cengden mezun olanlar en kötü asgarinin 3 katını alır başlangıç maaşı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SporcuPc -- 28 Haziran 2023; 17:16:6 >
  • 61gün kullanıcısına yanıt

Hmm ne kadar yaklasik bilginiz var mi? Benim duydugum en yuksek 50 60 civari oldu (3 ay once konusu gecmisti yanlis hatirlamiyorsam), 8 sene tecrubeli demisti yanlis hatirlamiyorsam bu kisi

Ama bunu savunma sanayinde calisan bir ark soyledi, iletisim kopuklugu olabilir, ama sabunla sanayinde 10 sene tecrubeli biriype tanismistim uni sondayken, maas yuzunden birakip remote basladim demisti

Hicam direkt 1 sene tecrubeli arkadasim avrupada dandik bir sirkette calisiyor, 4 5 ay turkieyde 6 ay avrupada yasiyor, aldigi maas bu, bunu yaninda trde remote calisip alan arkadasimin arkadasi var (kendisi 30 yasinda ancak sektorde 2 veya 3 sene tecrubeliydi yalnis hatirlamiyorsam)

Istatistiksel olarak dediklerimin dogru olmadiginin farkindayim, ancak trde remote calisip ilk isinde 4k ile baslayan da duydum, sadece genclere calisip isinde cok iyi olurlarsa iyi paralar kazanacagini gostermek icin bu ornekleri veriyorum, bu yuxden forumdakilerin tabiriyle "uc ornekler"i veriyorum (uc ornekten kastim da bilkent odtude lisans okuyup avrupada iyi bir uniden master yapip sonrasinda alan kisiler)

Savunma sanayi hakkinda dakatilmiyorum, 2021 mezunuyum ben, cok calisan arkadaslarimin neredeyse hicbiri savunma snaayine girmedi, mulakatta bana soyledikleri de benzerdi, eger sen de "1 2 sene calisip cikacaksab gelme"

Savunma sanayinde kacigor insanlar

• 2015 programcılık mezunuyum, açıktan mis tamamladım. Net 46bin. Prim, temettü, kira yardımı vs. Ortalama 60bine yakın. Temmuzda zam olacak.

• maaş hesabı yapan vizyonsuzdur.

ya yalan söyleme akoyim
    temmuz zammı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lextor kullanıcısına yanıt
    "mağış" tan sonrasını okumadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm forum burası ahahahah. Tamam. Tdk memuru ergen kardeşim.

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temmu zammı da her meslek grubuna iyi derec de iyileştirmeler yapılıyor hocam

10800tl alan hizmetli kadrosundaki memur maaşı 22bine çıkacak

14 alan ogretmen 26ya

Cumhurbaşkanı dediği 20bin alan uzman öğretmen 35bine

25alan baş öğretmen de 42bine çıkacak deniliyordu

Doktor maaşına zam gelmeme gibi bir şey olamaz onlara da zam gelir

bilgisayar mühendisi maaşı

akpli misin sen

• Yok

Zam gelmeyecek dediği için söyledim

Herkese gelecek

• Bu kanal genelde %100 verilen rakamları biliyor hocam her seferinde öncesinde gerçekleri paylasiyorlar ve sonrasında söyledikleri gibi oluyor

Ocakta da geçen temmuzda da aynı rakamları bildi

Şimdi de aynısını bildiklerini dusunuyorum

hocam neden bu kadar maaş saplantılısınız? iyi bir doktorun da mühendisin de kazançları çok iyi oluyor zaten.

• Öğrenciler merak ediyor hocam ve parası iyi olan bölümlere yöneliyorlar

Ama bu kısma katılmıyorum, tam tersine 30binden yani en düşük puanlı tıptan mezun olsanız bile ilk 5bindekinmuhendislikten daha iyi kazanirsinizbilgisayar mühendisi maaşı bilgisayar mühendisi maaşı 

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.