Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi maaşı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
31.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu arada 100bin maas olayini duyunca orası ile görusen arkadasa sordum yüksek mesai çok oluyormuş geceye kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçi endüstriden 1 yıl önce mezun oldum yazılım alanında çalışıyorum. 25 alıyorum

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

Peak nasıl dreamden büyük burdan bi şey bilmediğin ortada

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt

Hocam az değil mi

• Yani boğaziçi olunca hemen 30-50klarla başlanılmıyor, çoğu kişi bu fiyatlarla başlıyor. Başlamayanlar da yüksek lisansa devam ediyor, yurt dışına kaçıyor. Maaş için yazılacaksa tıp daha mantıklıymış geç anladım

• Ha ama 100-150 alan da var. 80 kişi bölüme girdiyse 2-3 kişi. Onlar da ya şanstan ya da aile tanıdıklarının torpili ile işe girenler.

Peki yazılım dışı çalışmak daha mantıklı değil mi boun endüstri mezunu biri için

Tabi en başta direkt ceo olarak falan başlanmaz ama yine de daha iyi değil midir

• Ben yazılım istiyordum o yüzden burdan devam ettim ama product vs devam edenler daha düşüğe başladı 16-18 bandında şimdi zam almışlardır ben de alacağım yakında. Ama veri bilimi tarafında daha iyi şartlar olabilir, onda da yüksek ortalama ya da deneyim lazım oluyor, ortalamayı yapamadım, staj bulmak da çok zor hep torpille ya da kız öğrenci alıyorlar. Allianzda veri bilimi sınavında 1. Oldum mülakatta da her şeyi bildim ama yerime kız öğrenci aldılar. Cinsiyet ayrımı ve tanıdıkla işe alma fazla oluyor o yüzden istediğin şeylerde deneyim kazanmak zor. Ne staj bulursan onu yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bouncer535 -- 20 Temmuz 2023; 23:31:49 >

Hocam boun için staj bulmak zor diyen ilk sizi duydum

Endüstri elektronik veya makineye falan göre daha mı kısıtlı çalışma alanına sahip

Eğer dediğim bölümlerden arkadaşlarınız varsa onlar da zorlandılar mı staj bulurken

• Staj bulunuyor illaki de istediğin şeyi bulmak çok zor trendyol, allianz vs bu yerlere girmek zor oluyor. Yoksa iyi kötü buldum yine büyük şirketlerde staj. Ama güzel staj programlarında bi sürü şey öğrenebiliyorsun. Allianzın codebooth diye bi programı vardı baya iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.