backend developer.Adam çalışıp geçmiş mülakatları.Çoğu şirket diploma bile istemiyor,bu salaklar top üni dedikçe kan beynime sıçrıyor.Üniversite sınavında ea 30k yapmış adam BİLKENTLİLERİ GEÇMİŞ şu an en gözde şirketlerden birinde çalışıyor.Bak iyi oku burayı |
bilgisayar mühendisi maaşı (5. sayfa)
-
-
amazon ormanlarında yazılımcı olması daha gerçekci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 25 Haziran 2023; 21:58:18 > -
Allah bilir maaşlar 40k olur sen de bak 35k'dan fazla diye trolluge devam edersin burada. Haydi başka kapıya.
-
bu bile bilgisayar yazacaklar icin kötü haber.
ben o kadar ilk 100e girecegim ama siirt hukuklu adam amazona girecek...
gercekten cokkkkkkk uzulurdum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60-65k'dan 90lara çıktık şimdi yarım saat sonra 120kları görürüz gibi. Allah sabır versin diğerlerine
-
Back-end zor ve kompleks bir alan. front-end, mobil falan dese bir nebze inandırıcı olurdu
-
Seninle daha fazla tartışmıyorum.Bu konuyu açma sebebin işsizlik ve ilgi çekme isteği.Daha fazla etkileşim vermeyeceğim.Sadece sinir olduğum için birkaç cevap yazdım.Forumdaki liselileri kandırmaya devam edebilirsiniz
-
atış serbest
Vallahi uğraşmaya değmez adam bana özelden saçma sapan mesajlar atıyor çıldırmış bunlar harbiden kafayı yemiş üzüldüm.
-
ben sana özelden yazmadım dostum
Ben sekreteri olduğun kişiden bahsettim dostum ikinizde birbirinizden farkı yok.
-
-
bu gerçekten çok korkutucu...
sadece yabancı bir dil (yazılım dili) bildiği için para kazanan muhendisleri üzecek bir gelişme olmuş.
almanya'yi iyi gezseydin bi daha zor gidersin
Elimde birkaç ODTÜ'lü, İTÜ lü fotosu da var ceng sıralaması düşürme timi diye sayfa açarsanız oradan paylaşabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veri Bilimci adama matematiğin kötü demek .
Dostum tamam doktorlar o kadar maaş alıcak, herkes işinden çok memnun Türkiye Yüzyılı sonuçta sal beni artık mesajları okuyan neyin ne olduğunu gördü zaten.
Hayatın boyunca 1 ev 1 renault alma yolunda başarılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X