< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bilgisayar mühendisi maaşı (4. sayfa)
-
-
Hahaha
Demek benle uğraşmak istemediği için 1 saat boyunca özelden bordro attı
Düşündürücü gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gercekten boyle mi dusunuyosun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değiştirme lafı
Cevap ver bakalım
a.tıplı hanım kızımızın ailesinde bolca doktor bulunmakta. sana aksini söylediği ss'ler varsa at özelden tartisalim. yoksa gölge etme
Benim umrumda mı sanıyorsun
Sana bunu kanıtlamakla neden zamanımı harcayım
Lan daha geçen az maaş alıyorlar,eylem yapıyorlar diye link paylaşıyordun kötülüyordun ne değişti şimdi.Siz ikiniz tıptan nefret ettirirsiniz.top ün diye zırıldayan eleman gelip benimle tartışabilir en yüksek puanlı olanda okuyorum.Hala söylüyorum hepsi bok gibi eğitim veriyor,saçma sapan okulları övmekten vazgeçin.Üniversite sınavında yaptığınız aptal sıralamalar size bu ülkede üç kuruş para kazandırmaktan başka bir şeye yaramayacak
-
-
Arkadaşlar hala top üninin trilyonlar kazandığını diğerlerinin asgari aldığını sanıp iddia ediyor
Farkında değil hala hepsinin aynı şirkette aynı parayı aldığının eğer belli bir kalitedeki okullarsa
senle bilkentteki adamin ayni yerde ayni
pozisyonda calisma ihtimali var mı sence?
XD
Evladım diyor bir de utanmadan.
Sen bana bulaşacağına git kendi hayatını kurtar ilk ben hayatımı zaten kurtarmışım.
Daha tus'a gireceğini yarım saat önce söyledin burada maaşlı trollun sekreteri olacağına git sınavında çalış dikkat et küçümsediğin 40k'lı sıralamalılar üzmesin seni.
Hayatta bir şey başardıktan sonra milletle bir şey yarıştırmaya çalışırsın.
-
cok uzuluyorm haline
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 25 Haziran 2023; 21:54:6 >
İlk önce LinkedIn in ne olduğunı öğrendikten sonra indiriyorsun telefonuna veya PC den de girebilşrsin
Ondan sonra tusaşın sayfasına girip bakıyorsun beraber çalışıyorlar mı çalışmıyorlar mı
Hadi benden bu kadar
Sana hayırlı akşamlar diliyorum
amazon'da napıyor
-
paspas işi muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X