Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi maaşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
31.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıllık olan 35k alıyor tecrübeliler 50 80 arası değişiyor bulmuşsun yancı birbirinizi boostluyonuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bu arkadasımız mesela 40. falan olmus odtü ceng'de okuyor.

bu adama hiçbir şey olmaz, illa yolunu bulur. statü ve gelir olarak doktora yaklaşır.

ama sizde aynısı olmaz. 5-10bin ile mühendislik yazıp kalırsınız öyle. çok üzülürsünüz yapmayın etmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

benimki de top üni ama bölüm düşündürüyor. Tıpa geçesim var da malum partililerle muhatap olmak, memur olmak istediğimden çekiniyorum. abimin saç ektirdiği bir doktor var. hütf + istanbulda plastik cerrahi yapmış. adam deli gibi para kazanıyor. öyle bir şey olabileceğimi bilsem düşünmeden yazardım.

• ilerde ne istediğine karar verirsin. yolcu yolunda gerek.

tıp fakültesi hayırlı olsun hocam.

• OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt

junior 35 veren çok nadirdir hocam kimse vermez buradan inceleyebilirsiniz

savunma sanayisindeki yerler aselsan, tai, tusaş gibi yerler de vermiyor aselsan şu an çift maaşlar 28-29 veriyor en fazla ora hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Haziran 2023; 19:57:12 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    rica ediyorum forumdaki mesaini arttır tercihler bitene kadar.forumu bordroya boğ,dilencilik yapan yazılımcı fotoları paylaş

• Bilkent üni. Bilgisayar 2016 mezunu yiğit:

bilgisayar mühendisi maaşı

Boğaziçi üni. Bilgisayar 2020 mezunu aslı:

Patates üni. Tıp 2021 mezunu ali:

Üzgünüm ama gerçek bu...

• Top üni dediğin şeye tapmayı bir an önce bırakmanı tavsiye ederim.Sikik birkaç okulu oxford yaptınız insanların başına.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Maaşların yakından uzaktan alakası bile yok bir de hiçbir şey bilmeden top üni diye tutturmuş  . Top üni diye tutturduğu yerlerin Edirne'den sonrasında hiçbir işe yaramaması dışında sorun yok.

Peki ya senin gibi palyaçolar ne yapıcak ileride merak ediyorum. Hayatsız gibi ders çalış uzun yıllarca sonra gel devlette doktor ol maaşının bu sene zar zor 35 bine çıkacağını duyunca mutluluklardan havaya uç. Hayatın boyunca maksimum alabileceğin 1 ev üstüne bir de renault çekersin belki. Yurtdışına çıkayım desen 2000-2500 euro'ya çalıştırıyorlar en fazla Almanya'da kaldığımdan biliyorum. En ucuz yerde 1000 euro kira ver kalanla hayatını geçindirmeye çalışırsın. Tercihler açıklandıktan sonra cengler tavan yapınca da boş beleş forumda gezmeye devam edersiniz, böyle devam.

• Bilkent üni 100 bin + yol + yemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wirlebendichh kullanıcısına yanıt
    ne tıp ne de top üni ceng kazanamamış birinin yazdıklarını okuyoruz gibi geldi. almanyada 2k avroya bırak doktoru hemsire bile zar zor calistirirsin.

cengler tavan yapsın, tıpların düşmesi bize yarar 40k ile tıp mezunu olacak adamları tusta rahatça geçeriz.

sonrasında plastik mi derma mı diye düşünürüz uzun uzun... sektör daralmıyor sonuçta.

doktorluk dünyanın her yerine altın bileziktir.(tr tıp eğitimi dünyada ilk 2de)

sanayisi olmayan ülkede okunan mühendisliğe benzemez...

top üni tıp okumayan birinin derma prc kazanma olasılığı çok düşük değil mi?

• diğerlerine kıyasla düsük bir ihtimal çünkü top ünidekiler daha calıskan ve daha iyi egitim alıyorlar.

derma prc biraz abartisi isin, sen nrş yazsan bile kral olursun. 10 seneye ülkede dr. kalmayacak cünkü.

(nrşde dolmayan kadrolar var bolca)

• ama cerrahpasadan mezun olup acil tıp kazanabilenler varsa xxx tıptan da plastik kazananlar vardır.

tus bireysel bir sınav...

malum partili hasta yakınından uçan tekme yemelik branş tam. tıp okusam radyoloji falan seçerim herhalde.

Doktoru, hemşireyi Alman olanı 2k euro'ya zor çalıştırırsın. Yurtdışına çıkacağım ben tıp okudum hastaneye girmek istiyorum Almancam yok derseniz üzgünüm tam olarak da o maaşlara başlıyorsunuz, kabul alırsanız o da.

O istediğin sektörlerde de tutulmak gerekiyor tutulursan o zaman konuşmaya başlarsın.

Dünyanın her yerinde de doktora değer verilmeyen bir ülkede okunan tıpa benzemiyor bu işler.

• askim almancan olmadan nasil caliscaksin bitanem.

kuzum benim...

almanca olmadan almanya'da dr olunacagini sanıyor bu arkadas.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.