Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi maaşı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
31.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siddet olayini cozmek icin ciddi bir irade gerekiyor.

FAKAT

doktora en ufak bir siddet olayi oldugunda bile kamuoyuna yansıması doktora verilen değerin göstergesi.

-------

benim bilkodan bi dostun babasi muhendis, geçenlerde vatandastan dayak yedi calisma esnasında.

ben bunu haberlerde göremedim?

uzun sure kafasında sargıyla gezdi adam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam bunların 7 sülalesinde okumus adam yok. bilmiyorlar.

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

Cımbızla seçip cümle mi kurucaksın böyle tek tek. Almanca olması gereken en önemli şart zaten yine de %90 la kabul almayacağının ihtimalini değiştirmez.

• wirlebendichh kullanıcısına yanıt
    adam ilk basta maas düsük dedi, simdi kabul alamayacaksın dedi.

dostum türkiyede aldıgın tıp egitimi dünyada ilk 2de (belki de birincidir) sen aldıgın bu tıp egitimiyle sınavları zorlanmadan geciyorsun zaten.

aynısını mühendislik icin soylemek zor ama masmaaaalesef(top üniler haric)

şiddet olayını çözemezsin. halk cahil ve yobaz. bizdeki ceza kanunu almanya'dan iktibas edildi, avrupa'nın en ağır ceza kanunu ama uygulanmıyor. şimdi detaya girersem beni evden alırlar.

bence doktor dövüyoruz diye övünenleri idam edeceksin, hiçbir sorun kalmaz.

Bana troll diyene bak hangi zımbırtı siteden aldın bunları ciddi ciddi inandın mı sen bunlara. Azıcık hastanelere falan git sosyal medyadan kafanı kaldırda hayatın gerçeklerini gör hangi doktor memnun şuanda? Madem bu kadar ücret alıyor bunlar neden sürekli Almanya'ya İsviçre'ye Avusturya'ya başvuru yapıyor bu mezunlar.

Severek tıp yazana lafım yok. İçinde ufak istek olmayıp sizin gibi hayatsız trollere kanıp yazan varsa üzülüyorum gerçekten çoğu da 2.-3.sınıftan sonra fark ediyor gerçekleri.

• valla bana kalsa saglık ozellessin. simdi herkes bedaya doktora ulasabiliyor diye böyle.

10 sene sonra görcem benonları ...

tıp kazanamamıssın top üni mühendislik de kazanamamissin.

biz sana fazla geliriz evlat.

o laf ettigin arkadas int.dr. annesi babasi abisi doktor.

çok üzüleceksin ilerde... sadece kendini değil aileni de kandırıyorsun.

• anne bitti

bilgisayar mühendisi maaşı

"sizin lideriniz kılıçdaroğlu" hahahayt şu konuyu okuyanın buradan anlaması lazım zaten meseleyi. Türkiye Yüzyılı değil mi kardeşim cevap bile vermeye gerek yok artık iyi eleverdin kendini.

Almanya'da hem Erasmus hem 2 adet staj tamamladım birisi Bosch olmak üzere. Staj yaptığım dönemde Bochum futbol kulübüne sezonluk verilerden makine öğrenmesinden analiz ulaştırdım. 1 ayda ulaşamayacağın gelir elde ettim anlayacağın.

Başkalarını tanımadan milleti küçümsemeye çalışma üzgünüm ne seninle ne de o maaşlı trolle denk değiliz, iyi forumlar.

evladim, ismime dikkat ettin mi bilmiyorum...

beymen müdavimi...

kisin single malt icerken havali oluyorum diye boynuma taktıgım fularimi satsam senin o yılda kazanacagını tek seferde cıkartır...

ne top ünide mühendislik okuyorsun ne de tıp kazanabilmissin.

biz sana fazla geliriz... maasli troll falan de degilim beni bilen bilir burda.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    işte görmek istediğimiz şeyler helal olsun.bunları facebook ile yaymak suretiyle ile 100 tyt 70 ayt yapan çocukların anadolulu analarının aklını çeleceğiz hakkımı helal etmem diye diye mecburen çocuklarına tıp yazdıracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R E A L I S T -- 25 Haziran 2023; 21:44:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı arkadaş bana da çevresinde hiç hekim olmadığı için çakma bordro attığını söylemişti bu nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.