< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bilgisayar mühendisi maaşı (8. sayfa)
-
-
Anlıyorum hocam, teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi sallamışlar
-
İşçi olun rahat edin 15bin net.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deli konuşuyor deli
-
Stajda 15 bin alacağım (tıp stajyerleri 11 bin alıyor).
İnşallah eylülde de tam zamanlı başladıktan sonra bordromu atacağım buraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 26 Haziran 2023; 18:38:55 >
müthiş
şanslıysanız mezun olduktan sonra 20-25 arasına başlarsınız. (tıp doktorları 40+ alıyor yeni baslayanlar.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şansızsam 20-25 arasına başlarım.
Eylülü bekleyin.
2 yıl tecrübeli arkadaşım 45k (anlık asgari ücretin 5 katı) alıyor, ben yeni mezun ünvanıyla 30k (anlık asgari ücretin 3.5 katı) alıyorum. İkimiz de ytu ceng mezunuyuz ve uzaktan çalışıyoruz yani kira masrafımız da yok :) . Yeni mezuna asgari ücretin 2.5 üstünü şirketlerin %4ü veriyordur diye tahmin ediyorum. İstanbul-Ankara-izmir dışındaki şirketlerde bu rakamları almak çok zor. Maaşlar arasında uçurumlar mevcut diyebilirim 10 yıl tecrübesi olup asgari ücretin 2 katını alan da var nasıl oluyorsa (Bu nasıl mümkün olur anlamıyorum ama böyleleri var 10 yıl boyunca uyuyor muydu bilemiyorum)
Not: Asgari ücret şu an 8500 TL
-
ne üzerine çalışıyorsunuz hocam
-
Dolar üzerinden çalışıyorsanız geçen ay arkadaşınızın maaşı 34 k , sizin de 23 k oluyor. Dolar bu ay yükseldi çünkü . Eğer dolar biraz normale dönerse diğer ay maaşınız en düşük memur maaşı kadar da olabilir . Farklı bir bakış açısı katmak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolarin normali su an 35-40 filan, aylardır da böyle
Knk sen ne saçmalıyon? Aylardır dolar 40 mıydı tamam yavaş yavaş yükselicekte öyle bir yorum yapmışsın ki sanki dolar sürekli 30 un üzerinde kaç aydır 😂😂😂 . Adam tam doların yükseldiği ay , asgari ücretin eski halini baz alarak hesaba girmiş ben de eğer hükümüt doların yükselişini kesebilirse memur maaşıyla olucak orana dikkat çekmek istedim
Büyük sallama var ve şuna takıldım "Junior Software Development Manager" kim abi bu? Sektörde 22 yılım bitti böyle bir pozisyon ne duydum nede gördüm sektör böyle yönetilmiyor ki.
-
CTO ya 15 K yazan var bu arada komik bile değil.
-
Siz hangi okulda okuyorsunuz hocam
Statü ve gelir olarak doktora yaklaşmaz, doktorun validesi bile s…
Bilgisayar mühendisi mağışı diye bir mağış yok.
Junior, Mid ve Senior developer maaşından söz edilebilir.
Yeni mezun olup büyük bir şirkette iş almadığın sürece ilk maaş asgariden hallice olur. 8500 asgari ise 9300 alırsın misal. Maaş anketleri yanıltmasın. Ortalama değer verir onlar. Tüm Türkiye'dekiler katılsa daha düşük maaşlar görünür.
Sektörde beş yıl çürütürsün o zaman asgari 10 bin ise sen min 35k alırsın rahat.
Ayrıca bu meslek garip bir meslek. Biyoloji mezunundan tut işletme mezununa kadar yazılım işi yapan iş gücü çok.
Son olarak maaş için yapacaksanız asla girişmeyin bu mesleğe. Etrafınıza safi zarar verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 27 Haziran 2023; 11:19:55 >
İnsanlara savunma sanayisinin bu civarlarda aldığını söylüyorum ve bana inanmıyorlar artık inanirlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X