Peak Games in 20-25vermesi çok komik olur ve gülerim de Şu an Türkiye'de 6 tane milyar dolar şirket var ve kendisi Peak gameste calisiyor ve bu ücretin alması çok normal Ama peakgameste yeni mezuna 20-25 alırsa gülerim Çünkü koç bilgisayardan mezun arkadaşım 100bine dreamgameste ise başladı, 0tecrube ve 0 deneyim ile Aylık 100bin TL alacak |
bilgisayar mühendisi maaşı (9. sayfa)
-
-
Bana inanmıyorlar derken?
Herkes bliyor zaten savunmada maaşların bu civar olduğunu yeni başlayan için
Ayrıca dream games için haklısın
O ilanı ben de gördüm 100k verdiklerini
-
Bana salliyorsun ve savunma sanayisinin en az 80-90la başladığını soyleyenle tartıştım dün gece 3-4 e kadar
En son hakaret etmeye başladı ve forumdan banlanmisti
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnkaratıplıBana salliyorsun ve savunma sanayisinin en az 80-90la başladığını soyleyenle tartıştım dün gece 3-4 e kadar
En son hakaret etmeye başladı ve forumdan banlanmisti
Kimse yeni başlayan 80 90 alıyor demez merak etme
Büyük ihtimal lafı çarpıtmışsındır adam kıdemliden falan bahsediyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0C7F68E7 -- 27 Haziran 2023; 12:31:11 > -
Peakgames, dreamgames 100bin veriyorlar
E ticaretler 25-30la başlıyor
Diğerleri de 25ve altı ile başlıyor
İstisnalar var elbette
-
Yok bilgigin yeni mezuna dediler tecrübeli olanlar 200-300 alıyor diyordu dün
-
Haklısın bu konuda
Genelde 2 3 asgari arası oluyor
Millet CENG okuyunca milyarder olacağını sanıyor
Diğer mühendislerle aynı parayı aldıklarından haberi yok
-
Ama dream Games 500bin veriyor sr e ama
Oyun şirketleri baya iyi kazanç vermeye başladı oraları tavsiye edebilirim sana
-
Boun koç altını almıyorlar
Bir bildikleri var demekki
Benim için hayal oralar
-
Hocam mobil oyun şirketleri de bu duzeye ulasicaktir eminim
Bu alanda iyi ücretler var
-
Overvalued currency diye bir sey var acip okuyuver, tl su aralik 21 sokundan beri hep olmamasi gereken degerlerden islem görüyor, ocakta bile bu kurun oluru 30du aslinda su an kactir kim bilir tc fiyatlarindan haberim yok. Senin dolarin onunu kesmen sadece devleti batirir ki batirdi da, ihracat kalmadi, mb rezervi sifir mıdır eksi midir belli degil enflasyonu ucurttun turistlere bile ulkeyi pahali gostermeyi basardin vs. İtinayla bir ulkenin ekonomisini yok ettiler, para politikasi nasil yapılmamali diye bir akademisyene deney imkani versen acir 1 sene once filan deneyi sonlandirirdi bu kadar yanlis zaten ust uste gelmez diye.
-
Mühendisliğin maaşı olmaz.Çalışılan pozisyon ve kıdemin yapılan iş karşılığı bir ücreti olur.
-
Dolar üzerinden çalışmıyoruz. Gelecek ay enflasyon zammı alacağız %40-50 civarı
-
Ben sigorta şirketinde çalışıyorum arkadaş da e-ticaret şirketinde. İkimiz de backend developerız
-
Ben ülkenin politikasını mı söyledim ya da doları sabit tutmaya çalışırsa faydalı mı dedim 😂😂😂
Dolar kuru ne yazıyorsa onu söyledim
-
Alıntı
metni:dolar biraz normale dönerse Cvp
Alıntı
metni:Dolarin normali su an 35-40 filan Ben sana zaten normal olmadigini söylüyorum da kimlerle ugrasiyoruz, aynen tek dogru sol atta yazan dolar kuru (döviz burolari o fiyata %10-20 koyup satiyo gerci o kadar gercekten uzak ama neyse)
-
Knk ben sana dolar normal mi dedim , ben mobilden bozduruyorum genelde euro dolar bana kaç para veriyorsa onu söylüyorum niye anlamak istemiyorsun😂😂. Şimdi dolar yükseliyor nası keser bilmiyorum belki sabitlenebilir yani ben ülkede her an her şeyin olabilceğini düşünüyorum, öyle bi yorum yaptım memur maaşıyla kıyaslamak için 🤣🤣🤣
-
Peak, Udemy gibi yerler verir ama savunma sanayii vermez.
-
Mühendis maaşları tıpçıları niye bu kadar geriyor anlamadım.
Konuda mühendisten çok tıpçı var.
Nedir bu çekememezlik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X