Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisi Olmak İstiyorum Acil Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ilk öne selamünaleyküm
    Ben 16 yaşında lise 3 e geçecek bir anadolu lisesi sayısal öğrencisiyim
    4 5 yaşında eve pc geldi ve o gün bu gündür pc başındayım. Şimdi ilgili arkadaşlar, bilgisayar mühendisi olmuş olacak arkadaşlara sesleniyorum. Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği hedefim. Bunun için ileride bana kolaylık sağlaması için ne tavsiye edersiniz. Hangi programları öğreneyim. Sürekli bilgisayar başındayım ve boş boş zaman geçiriyorum. Matematiğim iyidir. Hem üniversiteye geçiş sınavı için hem de bilgisayar mühendisliği bölümüne girince temelim olsun diye bana ne önerirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tecrübe çok önemli olduğu için sizden yardım istiyorum. İnşallah aradığımı bulurum.

• arkadaşlar yok mu hiç yardımcı olabilecek bir Allah ın kulu ???
  • Boun Bilgisayar Mühendisliğine girmek istiyorsan bilgisayardan uzaklaşıp test kitaplarına yakınlaşmak mantıklı olan. Yok ben GS-İstanbul Erkek-Kabataş'ta okuyorum zaten durumum çok iyi diyorsan, İngilizceni geliştirip - boş zamanlarında - belki bir dönem hazırlık okumuş olur bölüm derslerine daha hızlı kavuşursun.
  • LYS'ye girip çıkancaya kadar bilgisayarın önünden bile geçme, çalış.

Tercihini yapıp, istediğin yeri kazanırsın sonra da bilgisayardan kalkmazsın.
  • 3ds öğren , oracle öğren , c+ öğren. %100 eksiksiz ingilizce öğren.programlar için ingilizce gerekecek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.