Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara ya da mühendisliğe önceden aşırı ilgim yoktu küçükken biraz kurcalardım sadece diş istemiştim olmadı tutan yerlerden içime biraz sinen bir bölüm olduğu için bilgisayarı düşünmeye başladım(gazide teknoloji fakültes) bu durumda biri bu bölümü seçmeli mi 69k yaptım matematiğim hiçbir zaman aşırı iyi olmadı bilgisayar seçenlere bakıyorum herkes ilgisi olan önceden zaten kod falan öğrenen tipler yani bu bölümü seçersem bu durumda çok zorlanır mıyım okumak için önceden bazı şeyleri bilmem şart mı okul beni ne kadar ilerletebilir
    Gazi bilgisayar ve hacettepe hemşirelik gibi iki alakasız bölüm arasındayım hep biyolojiye yatkın oldum yüksek lisans doktorayla akademisyen olmayı düşünüyorum hastanede uğraşmam diye ama bana gelen tepkiler hep sağlık meslekten ne farkın kaldı.s.s gibi ezikleme yönünde kararsızım iki bölüme de sıcak bakıyorum lütfen bilgisayar okuyanlar tavsiye versin de 4 yıl boşuna sürünmeyeyim
    Ha bir de orta halli memur çocuğuyum ilerde yük olmak yerine para kazanmam lazım ülkenin şu durumunda hiçbir şeye bel bağlayamam ben araştırdım her kafadan farklı bir ses çıktığı için kafam daha fazla karıştı iş imkanını da artısıyla eksisiyle yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitenin bilgisayar bölümünde meslek hakkında yazılar mevcut.
    azimliyazar.blogspot.com
    Bilgisayar Mühendisliği Rehberi
    http://azimliyazar.blogspot.com/p/bilgisayar-muhendisligi-rehberi.html

Sizin sorunuza benzer bir soru sorulmuş ve bilgisayar müh. olan yazar(cevapladığı sıralar öğrenci) şöyle cevaplamış:
    quote:

Adsız
    30 Haziran 2014 06:21

Gerçekten çok yararlı ve bilgilendirici bir yazı,teşekkürler.Ben araştırmayı,öğrenmeyi seven, meraklı,kolay pes etmeyen biriyim.Geçen sene mühendisliklerle alakalı bir kampa katılmıştım.Her mühendislikle ilgili çalışmalar yapmıştık.O yüzden az da olsa bir bilgim var mühendisliklerle alakalı ve en çok bilgisayar mühendisliği çalışmasında yaptığım oyun beni mutlu etmişti.Sizin de yazınızda bahsettiğiniz çalışmanın ürününü görme durumu.O zamandan beri bilgisayar mühendisliği istiyorum.Ancak bilgisayar hakkında pek bir bilgim yok.Bu bölümü okumak isteyenlerin bilgisayar ilgisi ve bilgisi var gibi geliyor fazlasıyla.O yüzden bilgisayar mühendisliğine gittiğimde öğrenme,araştırma isteğime rağmen çoğu kişiden geri kalacakmışım gibi bir his var.Sizce öğrenmeye meraklı ama bilgisayar hakkında pek de bilgisi olmayan birinin bilgisayar mühendisliği okuması ne kadar doğru?
    quote:

azimli yazar mod
    30 Haziran 2014 07:13

Gelmeden önce benim de bilgim yoktu. O androide multiplayer risk yazan arkadaşların da yoktu.

Ben bilgisayar mühendisliği okumamı doğru buluyorum, ösym bana bu hakkı tanıyor

Bu soru şu yazının yorumlarında:

• Hocam naptınız tam olarak aynı durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.