Bildirim
Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayar alanında neredeyse herşey İngilizcedir ve İngilizce Bilgisayar Mühendisliği için şarttır. Üniversite tercihine gelirsek belli başlı üniversitelerin neredeyse hepsi ilk yıl kapsamlı bir İngilizce hazırlık verir. Buralarda önemseyip kendini geliştirisen ingilizce öğrenirsin. Bu üniversitelerin çoğunda ise derslerin %30'u ingilizcedir. Puanın belli başlı ünilerin %100 ingilizce bölümüne yetmiyorsa bu ünilerin %30 ingilizce olan bölümlerinin yada ingilizce hazırlık eğitimi veren bölümlerini tercih edebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: acr
Bilgisayar alanında neredeyse herşey İngilizcedir ve İngilizce Bilgisayar Mühendisliği için şarttır. Üniversite tercihine gelirsek belli başlı üniversitelerin neredeyse hepsi ilk yıl kapsamlı bir İngilizce hazırlık verir. Buralarda önemseyip kendini geliştirisen ingilizce öğrenirsin. Bu üniversitelerin çoğunda ise derslerin %30'u ingilizcedir. Puanın belli başlı ünilerin %100 ingilizce bölümüne yetmiyorsa bu ünilerin %30 ingilizce olan bölümlerinin yada ingilizce hazırlık eğitimi veren bölümlerini tercih edebilirsin.
Yani önceliğim kesinlikle %100 ingilizce eğitim veren üniversite olsun öyle mi ? İngilizceme güvenirim. Diziler olsun, dersler olsun ingilizcemi geliştirdğimi düşünüyorum. Bir de hazırlık okuyacağım. Bunlar yetmez kesinlikle %100 ingilizce olmalı diyorsunuz yani ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elrond09
quote:
Orijinalden alıntı: acr
Bilgisayar alanında neredeyse herşey İngilizcedir ve İngilizce Bilgisayar Mühendisliği için şarttır. Üniversite tercihine gelirsek belli başlı üniversitelerin neredeyse hepsi ilk yıl kapsamlı bir İngilizce hazırlık verir. Buralarda önemseyip kendini geliştirisen ingilizce öğrenirsin. Bu üniversitelerin çoğunda ise derslerin %30'u ingilizcedir. Puanın belli başlı ünilerin %100 ingilizce bölümüne yetmiyorsa bu ünilerin %30 ingilizce olan bölümlerinin yada ingilizce hazırlık eğitimi veren bölümlerini tercih edebilirsin.
Yani önceliğim kesinlikle %100 ingilizce eğitim veren üniversite olsun öyle mi ? İngilizceme güvenirim. Diziler olsun, dersler olsun ingilizcemi geliştirdğimi düşünüyorum. Bir de hazırlık okuyacağım. Bunlar yetmez kesinlikle %100 ingilizce olmalı diyorsunuz yani ?
Odtü boğaziçi bilkent vb. bu okullar zaten %100 ingilizce eğitim verirler. Bundan bahsetmiyorum. Mesala bir itüde %100 ingilizce bil. mühendiliği olduğu gibi %30 da vardır. Eğer puanın %100'e yetmiyorsa %30 'a gitmelisin. Bu okulların hepsi ingilizce hazırlık eğitim veriri %30 ingilzce olan bölümdede önemsersen çok iyi ingilizce öğrenebilirsin. Mezun olduğunda ise hem ingilizce bilen hemde sağlam bir üniversite mezunu olarak avantajın olur. Yok bu üniversiteler olmuyorsa ege, yıldız, iyte, dokuz eyül, osmangazi, gibi üniversitelerin varsa %100 ingilizce bölümünü yoksa üniversite kalitesine göre en az bir yıl hazırlık eğitimi veren ünileri tercih etmen yararına olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 23 Temmuz 2011; 21:45:36 >
-
Şöyle bir soru bu konu aklıma geldi, düşünüyordum da sormayı..
Ege-Bilgisayasar mı Dokuz Eylül-Bilgisayar(ing) mi?
Böyle bir soru kafamda şekillendi.. İkisi de aynı şehirde.. Eğitim farklılığı, ingilizce %100 olması, kampüs ve okulun yerine göre bir seçim olsa ne dersiniz ? -
bende istanbulda sorayım yeditepe iyi bir üni. fakat ingilizce değil bildiğim kadarıyla ve istanbul ticaret üni. var birde maltepe üni. hangisini seçerdiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X