Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği için tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben bilgisayar mühendisliği için bir bilgisayar önerisi isteyecektim.fazla oyun oynamam onu belirteyim.bu sene bilgisayar mühendisliğini kazandım.Bir laptop almayı düşünüyorum.Fiyatları en fazla 1500 e kadar olabilir.Benim şuanki bulduğum bilgisayar buhttp://www.ereyon.com.tr/urun/hp-l0f27ea-15-r214nt-notebook.aspx bu bilgisayar hakkında siz nedersiniz ya da başka bir öneriniz varmıdır

• Asusu çok severim yanlız özelliklerine baktığımız zaman hp daha ucuz gibi duruyor aynı özellikteki bilgisayar.Asusun kalitesi tartışılmaz.Ama sizce hangisi iyi olur aynı özellikte ucuz hpmi yoksa aynı özellikte asus mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan96

Asusu çok severim yanlız özelliklerine baktığımız zaman hp daha ucuz gibi duruyor aynı özellikteki bilgisayar.Asusun kalitesi tartışılmaz.Ama sizce hangisi iyi olur aynı özellikte ucuz hpmi yoksa aynı özellikte asus mu?

asus daha kaliteli hem servis olarak hemde malzeme olarak bence asus
  • Sizin önerdiğiniz bir bilgisayar varmı hocam 1500 e kadar olabilir fiyatları.
  • Arkadaşlar C HOW TO PROGRAM DEİTEL &DEİTEL adlı kitabın türkçe ve ingilizcesini almak isteyenler ikisini 40 tlye vericem.Ama elden vermek istiyorum kütahya da bulunan arkadaşlar ilgilenirlerse msj atsın. Bu arada kitapları Ankara dan almıştım ve kitaplar hiç kullanılmamış sıfır gibi.(Bölüm değiştirdiğim için kullanmadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebir_15 -- 29 Ağustos 2015; 23:34:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.