Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen görüyorum odtü itü felan gelmezse yazmayın diyen insanları.
    Yani bu ne kadar doğru mesela 20-30k arası bir yerde okusam ve çok çalışkan olsam iyi yerlere gelemez miyim?
    Derece öğrencileriyle yarışacak seviyeye ulaşamaz mıyım?

• Bilgisayarı bırakmış biri olarak yazayım sana. Referansın varsa en saçma ünide oku yine bir yere gelirsin. Yoksa çok zorlaman lazım kendini :)

Kodlamayı sevmek basit bir şey değil. Hiç kod yazmadan gelen bolca vardı bölümde, sorun yaşayan çok olmadı doğrusu ama mezun arkadaşlarımın çoğu devlete kapak attığı için pek kodlama da yapan olmayacak :)

Ben matematik yapamadığımdan bıraktım, 4.5 yıl bilgisayardan sonra şimdi tekrar sınava girip eğlencem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 14 Haziran 2019; 3:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Bilgisayarı bırakmış biri olarak yazayım sana. Referansın varsa en saçma ünide oku yine bir yere gelirsin. Yoksa çok zorlaman lazım kendini :)

Kodlamayı sevmek basit bir şey değil. Hiç kod yazmadan gelen bolca vardı bölümde, sorun yaşayan çok olmadı doğrusu ama mezun arkadaşlarımın çoğu devlete kapak attığı için pek kodlama da yapan olmayacak :)

Ben matematik yapamadığımdan bıraktım, 4.5 yıl bilgisayardan sonra şimdi tekrar sınava girip eğlencem.
    Zorlamak derken bunu biraz açar mısınız?Ne kadar zorlamak mesela?
  • ynuss2115 kullanıcısına yanıt
    Referans yoksa staj yeri bulmak bile kanser. 13 yere başvurdum kendim, dönen olmadı. Ortalamamda orta seviyede bişeydi yani. Sonra referansı araya sokunca 1 gün sürmedi olay. Okul bitince de şirketlere başvururken cvye ekleyecek projelere ortak olmak, elle tutulur bir şeyi göstermek vs. şart. Yoksa ya seni asgari ücretli olarak görüyorlar, ya da boş beleş bir insan gibi geri bile dönmüyolar.

Şuan da staj yaptığın yerin özelde olması önemli bir noktada. Devlet bu güvenceyi sağlamıyor ama özelde seni beğenirlerse iş olanağın yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.