Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği, Koç mu Yıldız Teknik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene sınava girdim ve sıralamam 18011 MF4

Ben bütün sene boyunca Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine çalışmıştım. Hiç vakıflara bakmıyordum. Şimdi bi baktım da , aynı zamanda Koç Üniversitesi %50 burslu bilgisayar mühendisliği bölümüne de yetiyor puanım aynı şekilde. Babam bana "eğer gerçekten istiyorsan seni yollayabiliriz koça" diye bi teklif sundu ama ben ne türlü zorluklarla karşılaşacağım bilmiyorum hemen tamam diye atlamak istemiyorum beni bilgilendirebilir misiniz bu konuda? Sonuçta 80 milyar gibi bi rakam tutacak , büyük bir sorumluluk. Yardımlarınızı bekliyorum.

• benim de sıralamam 24.451 mf4 te.vakif unilerden ozyegin tam burslu dusunuyorum,yıldız teknik ve marmara da listemde tabiki.vakifların sana katacagi sey yabanci dil olur,is olanagi vs soruyorsan o is senin kendini nasil gelistirdigine bakar.devlet unileri sana biraz daha yatarak calisma imkani sunar,burs vs ucret olaylari olmamasi gibi yonlerden.bana sorarsan tam burslu olmadigi surece hicbir vakif uni ye gitme,zenginsen bilmem ama orta durumlu bir ailenin butcesine uygun degiller pek,bir de o parayi ileride araba ev vs islere kullanman senin faydana olur.yinede sen bilirsin.
  • dostum biz burada ailenin durumunu bilmiyoruz ama çok zorlamayacaksa bence koç'a gitmen daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aileni zorlamıcaksa, sorman dahi hata
  • para çoksa durma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de paran varsa koça git.
  • sağolun teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juelz

sağolun teşekkürler.

Gidemedin dimi ? benim sıralamam 17.800 dü , kazanamadım koç %50 yi
  • yazmadım koçu, yıldızdayım.
  • o da iyi. tebrikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.