Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUYANLAR HANGİ DİLDEN BAŞLIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dersler başladığında hangi dilden başlanıyor veya okuldan okula değişiklik gösteriyor mu ? Büyük ihtimal bilg. müh. yazacağım onun için kendimi biraz geliştirmek istiyorum,orta derecede C# biliyorum(sınıflar,sql vs.),bunun üstüne ne inşa etmeliyim ? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni_hayatt -- 12 Temmuz 2018; 21:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: axlrose.

siz ingilizceden başlayın
    böyle bir soru sorduğunuza göre bilgisayar mühendisliği size göre değil

edit: bu arada orta derece diye tabir ettiğiniz bir seviye c# bildiğinizide düşünmüyorum. hello world yazdırmakla olmaz veya hesap makinesi yapmak ile...
    bunun gibi bos yapanlara takilmayin kardesim. bilgisayar muhendisligine pek cok ilgi duyan kisinin kafasinda bu programlama dili muhabbeti olur, gayet normal. bu dusuncenin zayifliginin farkinda olmaman cok dogal.

bu arkadaslar iki algoritma gorunce "baba bilgisayar muhendisligi cok farkli yeaa" triplerine girip ortamlarda hava basarlar. ha dusunceye ben de katiliyorum, ama bilmeyenlere karsi bu sekilde artistlik yapmanin bir anlami yok.
  • Bildiğim kadarıyla başlamak için standart bir dil yok c ile başlayan da python ile başlayan da var. Hangi ünide hangisinden başlanıldığını araştırabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitelerin lisans programları fark eder genelde c/c++

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuldan okula değiştiğini biliyorum hangi okulları düşünüyorsan araştır
  • siz ingilizceden başlayın

edit: bu arada orta derece diye tabir ettiğiniz bir seviye c# bildiğinizide düşünmüyorum. hello world yazdırmakla olmaz veya hesap makinesi yapmak ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 12 Temmuz 2018; 23:37:37 >
  • Latinceden başlıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi Koç Java, İTÜ Python. Özellikle şunu söyleyeyim üniversitede sizi deli gibi dil öğretmeyecekler. Sadece syntax öğrenerek bir yere gelinmiyor. Mantık ve kavramlar öğretilip düşünce sistemi geliştiriliyor, sonra zaten syntax öğrenmek çok basit kalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C den başlattılar bize
  • quote:

Bos yapma kardesim sana dusmez kime gore olup olmadigi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunun gibi bos yapanlara takilmayin kardesim. bilgisayar muhendisligine pek cok ilgi duyan kisinin kafasinda bu programlama dili muhabbeti olur, gayet normal. bu dusuncenin zayifliginin farkinda olmaman cok dogal.

bu arkadaslar iki algoritma gorunce "baba bilgisayar muhendisligi cok farkli yeaa" triplerine girip ortamlarda hava basarlar. ha dusunceye ben de katiliyorum, ama bilmeyenlere karsi bu sekilde artistlik yapmanin bir anlami yok.

• valla bize bilgisayar programcılığında c++, c#, java,html, visual basic dillerinden temelleri verdiler 2 yılda. size heralde daha geniş olur. (akdeniz üniversitesi)
  • Biz C ile başlamıştık. Osmangazideki arkadaşım C++, Ege phyton, iyte phyton, dokuz eylül java
  • Hackerrank sitesine girip alıştırmaları yapıyorsun java python.ilk öğrenme sürecinde algoritma kurma yetenegını gelıstırme amaç olmalıdır sonra data structures falan allah ne verdiyse. Kolay gelsin cok guzel sitedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 13 Temmuz 2018; 9:55:12 >
  • Bilgisayar mühendisliğine gitmeniz için önceden bir şeyler bilmesi gerekmiyor kimsenin. Tıpkı diğer mühendislikler, tıp, ekonomi, hukuk gibi. Ama insanlar beyinsiz olduğu için biri bilgisayar yazacağım diyince hemen ne biliyon yaf moruq kodlama yazılım len diye boş boş ötüyor. Aynı şeyi diğer bölümlerde yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aidenholmes19 -- 13 Temmuz 2018; 9:55:21 >
  • Kolay soru cevap İngilizce

• ODTÜ - Python

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.