Şimdi Ara

Bilgisayar Muhendisligi Sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar su okullar arasinda kaldim.Siralamam 32bin. sizce siralamayi nasil yapmaliyim sebepleriyle birlikte yazarsaniz sevinirim..Ist Univ>37k..Ege>37k..IYTE>41k..GYTE>55k..KadirHas>29k (sadece IYTE ve KadirHas %100 ing egitim veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximisT -- 9 Temmuz 2014; 11:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximisT

Evet arkadaşlar su okullar arasinda kaldim sizce siralamayi nasil yapmaliyim sebepleriyle birlikte yazarsaniz sevinirim..Ist Univ..Ege..IYTE..GYTE..KadirHas (sadece IYTE ve KadirHas %100 ing egitim veriyor.

Ege üniversitesi > İyte > Gyte olarak yap derim. Özeli boşver.
  • Gyte iyte
  • kesinlikle ege
  • Egeye gitme. İYTE geleceğin odtüsü inan. İdealist isen İyte popülerist isen ege.
  • GYTE youtubeda falan bilg muh ile ilgili cok guzel proje leri gordum.acaba IYTE ve ege de oylemi..ayrica 32 bin siralamadaym.GYTE 55bin civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximisT -- 9 Temmuz 2014; 11:35:30 >
  • quote:

GYTE youtubeda falan bilg muh ile ilgili cok guzel proje leri gordum.acaba IYTE ve ege de oylemi..ayrica 32 bin siralamadaym.GYTE 55bin civari

gerçekten anlamıyorum bu sıralama olayını oraya giren son kişi mi o okulun sıralamasını kalitesini belli ediyor. Bence IYTE veya GYTE arasında bir seçim yap. Benimde aynı sıralamam vardı iki sene önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dendimon

quote:

GYTE youtubeda falan bilg muh ile ilgili cok guzel proje leri gordum.acaba IYTE ve ege de oylemi..ayrica 32 bin siralamadaym.GYTE 55bin civari

gerçekten anlamıyorum bu sıralama olayını oraya giren son kişi mi o okulun sıralamasını kalitesini belli ediyor. Bence IYTE veya GYTE arasında bir seçim yap. Benimde aynı sıralamam vardı iki sene önce

IYTEnin%100 ing ve Izmirde olmasi beni daha cok cezbediyor

• Bencede YTE'lerden birini seçmelisin

• GYTE = IYTE - EGE - Istanbul Ü

Akademik kadro ve egitim yonunden IYTE ve GYTE bu universiteler arasında cok ondedir.

IYTE Bilgisayar muhendislginde GYTE kadar iyidi degildir, fakat ingilizce artısı vardır eger ingilizce olsun istersen iyte ye oncelik verebilrsin cok fazla egitim kalitesi farkı olmaz ancak dedigim gibi GYTe bilgisiayr muhendisliignde IYTE den iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.