Merhaba ben ygs-lys öğrencisiydim şimdi tercihlerim var üç üniversite arasında kaldım Marmara-ege-iyte arasında kaldım sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim ? Marmara-iyte önde gibi duruyor şuan için.Bu üniversiteden çıkanlar piyasada tutuluyor mu ? iyi yerlere gelebiliyorlar mı ? ve maaşları merak ediyorum açıkcası çevremde ve genel anlamda ortalıkta mühendisleri çok kötüleyen var 1500le başlayıp max 3bin kazanırsın diyenler gördüm.bu üniversite kalitesinde ortalama 2-5yıl tecrübeli mezunlar piyasada ne kadar kazanıyor acaba ?
ünisoruÜ
kullanıcısına yanıt
Sen mesleğini kötüleyenlere aldırış etme. Bilgisayar mühendisliğinde herkes tecrübesine ve yaptığı işe göre para alır. Hangi üniversiteden mezun olursan ol.
bu 3 okul arasinda kesinlikle marmara. Maas olarak da oyle diyenleri sallama sen unide yatarsan bos diploma alirsan tabi 1500lira maas alirsin. Biraz kendini gelistir kendin biseylerle ugras mezun oldugunda maasinla utandirirsin onlari emin ol
en fazla 3000 demişler inanma hocam o tip şeylere sana bakar bu iş
Arkadaşım mühendis 2 yıl önce mezun oldu. Şuan ist'da özel bir şirkette çalışıyor 15 bin lira alıyor. Çağımızın mesleği için kim bunları söylüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme