Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliğinde okulun önemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene mezun kalmıştım sonra sınavım yine iyi gelmedi bir salaklık yapıp, hacettepede kötü bir bölüme yerleştim, okula hiç gitmedim

Bu sene diploma puanım kesik şekilde sınava gireceğim,bu seneye başlarken hedefim diploma puansız 20kya girebilmekti buda ham puanda 5k altına denk geliyordu..

son girdiğim denemeye göre internetten hesaplattım 70kda görünüyorum(hamda 50k), sizce bu sene tutan bir yere girmeli miyim, yada 20k altını zorlamalımıyım ?

Arkadaşlar biliyorum kötü 2 sene kalmama rağmen bu haldeyim ama ben bu sene msü istiyordum artık bırakmıştım kendimi, yine son anda fikir değiştirdim subaylık yapamayacağımı anladım, geçen sene giren birkaç arkadaşımda bırakacak.

Şuanda c#, sql, html, asp.net, biliyorum ve sertifikalarım var bide birazcık python öğrenmiştim. Bunu neden söylüyorum çünkü bu işte 0 değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoma07 -- 3 Mayıs 2019; 20:28:28 >

• Ben 50k ile girdiğim ünide BM okuyorum. Bütün üniler için genelleme yapamam ama ilk 100k daysa neresi olursa senin için yeterli bence. Ben girmeden önce yazılım bilgim yoktu. Okulla sınırlarsan bu işi gene pek var sayılmaz. Önemli olan kendin uğraşıp bir şeyler öğrenmen/geliştirmen. Onu da üniye girmeden yapmaya başlamışsın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.