Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE GEÇMELİ MİYİM SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakarya Çukurova gibi okullarda ikinci öğretim

Daha alt seviye okullarda da normalleri geliyor

Ne yapayım sizc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalama kasıp ingilizceni geliştireceksen geçme.

Diğer durumlar için ceng daha mantıklı, mobil, front-end vs. İçin iyi ceng diploması istemiyorlar.

bence doğuda diş oluyorsa ona geç veya eczacılık.

• 10 yıl tecrübeli Front End Developer'lar aylık ortalama 60.000 TL maaş alıyor diye biliyorum. Güzel meblağ bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 18 Nisan 2024; 20:34:40 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

60 bine kalifiye bir front-endciyi hayatta çalıştıramazsın

• Diş okunmaz

• Bu sıralamalara okunacak bir şey kalmadı yav ben de 50 k civarı yapacam muhtemelen keşke sanayiye girseydim. Tek mantıklı seçenek duim onda da hayatını satıyorsun.

• Sanayide iyi para var. 10 seneye usta olup kendi yerini açsan prof doktordan fazla kazanırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CEEEEEEEEEEEEEENG

• 21 yaşında nasıl gireyim ki sanayiye keşke daha önce yönlendiren olsaydı. Muhtemelen itü duim veya gmime gidecem iyi para kazanacağım kesin ama para dışında hiç bir artısı olmayan meslekler.

• sanayiye gidersin 2-3 yil sigortasiz isi ogrenmek icin calisirsin bu sirada asgari alirsin sonrasi iyi ama

• sl1ent kullanıcısına yanıt

Hocam var mı +20 den sonra başlayan örnekler ben pek denk gelmedim. Pek becerikli biri de değilim şu yaştan sonra zor olur bence. Onun yerine denizcilik bölümleri daha mantıklı geliyor şimdilik.

• hocam şu durumdayken insan, ne kadar överlerse övsünler buradan tak diye sanayi ortamına düşmeye korkuyor. boş ver üniversiteni oku.

ben de 20 yaşındayım 2. mezun 40-50-60k arası bir şey bekliyorum. artık bir makine eem ya da ceng falan yazıp yolumuza bakacağız. too big to fail. dönmek için geç gelior bana.

• Netler nasıl hocam , taşra tıp kazansak hayatımız baya döner aslında bu noktadan. Dediğin gibi iyi kötü dirsek çürüttük sanayi olmaz şu saatten sonra.

• tyt 80-90

ayt 45-55

50 gün az daha bassam dediğim gibi 40-50-60k arası bir şey gelir o bile biraz maks şu durumda.

taşra tıp gelse yazarım valla da sanmam geleceğini. koü iö ceng gelirse yazmayı düşünüyorum götümü sıkıp kendimi gelistirmem gerekecek. tabi kesin değil daha bakioz

sende durumlar nasıl hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.