Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendislilği için hangisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MF-4 Sıralamam 53 bin normalde İstanbul Üniversitesi ikinci öğretim bilgisyar müh. düşünüyordum ama bu yıl klavuzya ikinci öğretim yok sanırım yeni öğrenci almayacaklar :((
    İstanbul üniversitesinden umut yok gibi birde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Müh. tutuyor geçen yıl 54 binden almış. Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Müh. var oda 56 binden almış sizin tavsiyeleriniz nedir, bide Anadolu Üniversitesi Uçak Gövde-motor bakım bölümü var geçen yıl 52 binden almış bu bölüm nasıldır ben genel olarak mekaniğe meraklıyımdır yani bu bölümüde severek okurum ama bunun iş imkanları nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

• üniversite olarak bilemem ama önce ne yapacağına karar vermen gerek yıllarr sonra pişman olup başka bir işle uğraşmamak için.uçak gövde motor bakım mı herneyse aldığım duyumlara göre işe girme ihtimalinin fazla olduğu bir bölüm diye duymuştum.mekaniğe meraklıyım derken neyi kastettin. mekanik yeri geliyo insanı hayattan bezdiriyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 5 Temmuz 2014; 14:32:00 >
  • Kocaeli Bilg. Müh. öneririm ama Uçak Gövde-motor bakımda fena değildir.
  • Havacılık gün geçtikçe hızla gelişen bir sektör
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Kocaeli Bilg. Müh. öneririm ama Uçak Gövde-motor bakımda fena değildir.

Hocam kocaeli bilgisayarı biraz daha anlatır mısınız? Büyük ihtimal tercihim burası olacak. Bayağı araştırdım fakat çok fazla bilgi bulamadım
  • Cevabınız için teşekkürler. Kocaelinden önce eskişehir osmangazi üniversitesi tutuyor eskişehir iyi değilmidir acaba?
  • GYTE de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xRuipaq kullanıcısına yanıt
    GYTTE yerine kocaelini tercih ederim hocam teşekkürler
  • neden
  • Compterist C kullanıcısına yanıt
    eskişehir olabilir bi araştır derim ben
  • Eskişehirliyim. Eskişehir şehir olarak çok iyi bir yer fakat eğitimini bilecemeyeceğim. Ben de Ege, Anadolu ve Osmangazi arasında kaldım. Benim de bilgisayar mühendisliği.
  • Compterist C kullanıcısına yanıt
    Eskişehir Osmangazinin eğitimi için olumlu konuşuyorlar sıralamamız aynı gibi Eskişehir öğrenci şehri zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehirin yanında Kocaeli Üniversitede çok iyi görünüyor iş olanakları staj imkanları yani eskişehire göre kocaeli sanayi bakımın çok çok daha fazla gelişmiş bir şehir olduğundan sanırım kocaelini tercih sıralamasında eskişehirden önce yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Kocaeli Bilg. Müh. öneririm ama Uçak Gövde-motor bakımda fena değildir.

Hocam kocaeli bilgisayarı biraz daha anlatır mısınız? Büyük ihtimal tercihim burası olacak. Bayağı araştırdım fakat çok fazla bilgi bulamadım

Kocaelide okumuyorum ama Kocaelide yaşadım,Kocaeli üniversitesi eğitimi olarak gerçekten iyi konumdadır çoğu anodolu üniversitesinden üst seviyededir şehir hakkında vs. sorun olursa sorabilirsin okul hakkındaki bilgileri okuyan arkadaşlardan almanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.