Şimdi Ara

BILGISAYAR MUHENSLIGI SIRALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar su okullar arasinda kaldim sizce siralamayi nasil yapmaliyim sebepleriyle birlikte yazarsaniz sevinirim..Ist Univ..Ege..IYTE..GYTE..KadirHas (sadece IYTE ve KadirHas %100 ing egitim veriyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximisT -- 9 Temmuz 2014; 17:58:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GYTE Bilgisayar Mühendisliği Hakkında detaylı bilgi bulabileceğin sayfa

http://forum.donanimhaber.com/m_93987845/tm.htm
  • Kardeş eğitim olarak iyte en iyisi aralarinda. Ege de cok iyi tabiki ama iytenin ingilizce olmasi bence bir adim one cikartiyor. Fakat egenin kampusu turkiyedeki sayili kampuslerden. Siralama bence şöyle olmali.

Iyte Bilgisayar Mühendisliği
    Ege Bilgisayar Mühendisliği
    Gyte Bilgisayar Mühendisliği
    Kadir Has Bilgisayar Mühendisliği

• Akademik kadro, İstanbul faktoru, egitim kalitesi (detayları yazmıyorum arastırarak ögrenmen daha iyi olur) bakımından GYTE hepsinden ondedir , şahsi gorusum degil genel bir görüştür.

GYTE - IYTE - EGE - Kadir Has şeklinde olabilir

Kadir Hası bilmiyorumda, IYTE ve GYTE sosyal olanak bakımından EGEye gore yetersizdir, daha sosyal ve daha kolay rahat okumak istersen EGE yi öne almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Akademik kadro, İstanbul faktoru, egitim kalitesi (detayları yazmıyorum arastırarak ögrenmen daha iyi olur) bakımından GYTE hepsinden ondedir , şahsi gorusum degil genel bir görüştür.

Kadir Hası bilmiyorumda, IYTE ve GYTE sosyal olanak bakımından EGEye gore yetersizdir, daha sosyal ve daha kolay rahat okumak istersen EGE yi öne almalısın.

GYTE egitimi gercekten cok mu sıkıyo.her hafta proje mi veriliyor..tmm ben tabiki calisacam da cok asiri calismak istemiyorum..GYTE nin basarisi cok calistirmak mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximisT

quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Akademik kadro, İstanbul faktoru, egitim kalitesi (detayları yazmıyorum arastırarak ögrenmen daha iyi olur) bakımından GYTE hepsinden ondedir , şahsi gorusum degil genel bir görüştür.

GYTE egitimi gercekten cok mu sıkıyo.her hafta proje mi veriliyor..tmm ben tabiki calisacam da cok asiri calismak istemiyorum..GYTE nin basarisi cok calistirmak mi yani?

Sıkmak değilde yoğun bır eğitim donemı oluyor, mesala C dersinde haftada bır odev verilir donem sonu proje yaprırılır bırde yaz odevı verılır.
    C++ dersınde yıne 1-2haftada bır odev verilir donem sonu proje ve yaz projesı verılır. Ogrenmeden bır dersı gecmek mumkum değildir. Bos hıc bırsey ogretılmez,ogretılenlerıb hepsı bırsekılde lazım oluyor. ısın ınce ayrıntılarını ödevde ogrenıyorsun. Cogu bölüm dersinde durum böyle fakat odevsız derslerde var. Ogrenmeden ders gecmek neredeyse mumkun olmadıgı ıcın oyle boyle ıyı bır şekilde mezun oluyorsunuz. Kısacası eve belkı basarısı bu zorlamaya bağlıdır, tabi bos zorluk degıl sıradan amaçsız zorlama degıl. Cok calismaya gelemıyorsan uzatmaya sebep olabılır onu goze almalısın

Edit. Cpp den yaz odevı degıl donem arası odevı verılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 9 Temmuz 2014; 21:06:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.