Şimdi Ara

Bilgisayar neden reset atıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bilgisayar bir kaç gündür bekleme moduna geçince kendi kendine reset atıyor. Bende bunun ısıdan olacağını düşündüm ve ısı değerlerini kontrol ettim ama işlemci boşta 30 battlefield 4 dahi oynasam 45 i geçmiyor , bilgisayarcıya götürdüm bilgisayar hiç kapandmadı ısınma sorunu yok dedi ama sorun devam etmekte , sorun donanımsal ise vaziyet kötüdür ama yazılımsa kolayca halledilir diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir ?

• Bilgisayarcıda yapmayıp evde yapıyorsa bence kablo,priz voltaj vb. gibi evdeki sorunları kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Bilgisayarcıda yapmayıp evde yapıyorsa bence kablo,priz voltaj vb. gibi evdeki sorunları kontrol et.

peki saolun cevabnız için ama benim bilgisayar sadece bekleme moduna alırken kapanıyor. Aslında şöyle bir olay var ilk başlarda işlemciyi temizlememiştim bf4 ' te işlemci 90 dereceyi görüyordu ve pc reset atıyordu hatta gta san andreasta bile reset atıyordu , işelmciyi biraz temizledim şimdi 35 derece filan oyunlarda bf4 dahil hiç kapanma olmadı ama bekleme moduna alırken kapandı az önce ve bende bu konuyu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearman_2434 -- 15 Ocak 2014; 22:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

peki saolun cevabnız için ama benim bilgisayar sadece bekleme moduna alırken kapanıyor. Aslında şöyle bir olay var ilk başlarda işlemciyi temizlememiştim bf4 ' te işlemci 90 dereceyi görüyordu ve pc reset atıyordu hatta gta san andreasta bile reset atıyordu , işelmciyi biraz temizledim şimdi 35 derece filan oyunlarda bf4 dahil hiç kapanma olmadı ama bekleme moduna alırken kapandı az önce ve bende bu konuyu açtım

hocam arkadaşa yazerken alıntılasanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

hocam arkadaşa yazerken alıntılasanız daha iyi olur

haklısınz
  • arkadaşlar bu sefer bekleme modunda yeniden başlatma olmadı daha olmazmı acaba
  • HDD veya PSU. Bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    İphone Sürekli Reset Atıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav sadece bir kez olduysa neden konu açıyorsun? Rutin haline gelir sürekli yapar o zaman konu aç...
  • Anakart kasayla temas ediyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Yav sadece bir kez olduysa neden konu açıyorsun? Rutin haline gelir sürekli yapar o zaman konu aç...

önceleri her bekleme moduna aldıgında oluyodu 10 015 kez yasadım aam artık olmuyor gecen gün pcyi bir açtım fanı filan inceledim sonra düzeldi
  • spearman_2434 S kullanıcısına yanıt
    Ramlerden olabbiliir 2 tane ram varsa tek tek deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.