Şimdi Ara

Bilgisayar OCCT PSU testinde restart atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, sistemimin özellikleri aşağıdaki gibi. Bugün 4-5 kere CS2 oynarken PC reset attı.

Ardından OCCT'de Power testi yaptım ve 10. dakikadan sonra PC reset attı. Sorun nerede olabilir? Yardımcı olur musunuz nerelere bakmam gerekli?

Sistem özellikleri:

AMD 7800x3D.

16X2:32 GB 6000 MHz Corsair RAM ( anakartın uyumluluk listesinden aldım RAM'leri )

MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi 6000(OC

EVGA supernova Gold 850 watt PSU.

EVGA RTX 3080 FTW3

OCCT testi sonuçları

• Sistemin çok ısınıyor bu yüzden yeniden başlıyor dostum tozunu al macunla yada soğutucuyu değiştir.
  • Galleo kullanıcısına yanıt

Hocam soğutucu olarak Noctua NH-D15 kullanıyorum. İşlemciyi yeni aldım 2 hafta önce. Ve MX4 kullandım termal macun olarak. Bulunduğum ilçe çok sıcak şu an evin içi 30 derece klima da yok o yüzden ısınıyor olabilir.

Şimdi aynı testi yapıyorum PC'ye kasanın yan kapağı açtım. Evde vantilatör var vantilatörü kapağı açtığım yerden kasanın içine üfleyecek şekilde çevirdim ve öyle test ediyorum. 20. dakikayı geçti reset atmadı. Sanırım gerçekten sıcaklıktan dolayı reset atıyor.

• Aslına bakarsan kafadan sallamıştım ama sorununu sanırım çözmüş olduk. İyiki kasaya iki tane vur düzelir dememişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.