Şimdi Ara

Bilgisayar önerisi yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 bin max bütcem var

Televizyonun arkasina koyacagim

Ufak sadece kasa olarak yani

Uydu alici gibi kullanacagim

Fullhd 4k vs acmasina gerek yok standart dusuk

Ayarlar bile bana yeter

Ve sadace oyun oynamak icin kullanacagim bir

Bilgidayar lazim ekran vs yok sadece mini kasa

Ama son cikan oyunlari steam dan indirerek acabilecegim bir bilgisayar

Giris vs ye gerek yok sadece hdmi den

Tv ye baglayacagim

Elimde fazla xbox kolu var onu tanitacagim

Ve sadece oyun oynayacagim

Bilgisayardan anlamiyorum

Islemcisi ekran karti vs den

Yanlis bisey almak istemem

2.el veya sifir bana uyar

Tavsiye edeceginiz bir model veya urun varsa

Yönlendirirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 bin TL bütçeyle son çıkan oyunları oynatacak bir mini pc mi alacaksınız? Sanırım bütçeyi epey arttırmanız gerekiyor.

• O bütçeye o istekler zor sanki.

• zhantkan kullanıcısına yanıt

Belki ikinci elden beklenmeyen bir çözüm bulunur diye düşünerek imkansız yazmak istememiştim ama sıfır bir ürün için 10 bin TL'ye güncel oyun oynatacak sistem mümkün değil maalesef.

• yani aslında geforcenow gibi çözümlere belki yönelinebilir android boxlara fln uygulama iniyor iyi bir intenrnet altyapısıyla en iyi çözüm olur veya xbox series s üstüne gamepass olur.

onun haricinde 10kya ikinci elde hedef ekran kartı maximim rx580 rx6600 arası veya gtx 1080 gtx1660 rtx2060 arası hazır ikinci el kasa bu da nasıl bulunacak gözünüz sadece bu aralıktaki ekran kartını arasın pc çalışsın yeter işlemci ram psu bakmayacaksınız.10 15kya belki bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 6 Şubat 2025; 10:51:57 >
  • 10 bin TL altına oyun oynamak için fiyat performans ürünü bir şey istiyorsanız. Şu anda bana göre en iyi fiyat performans ekran kartı rx 5700 serisi güncel olarak modeline bağlı olarak 4000-5000 TL civarına fiyatına göre oldukça iyi sayılabilecek bir ekran kartına sahip oluyorsunuz. Yaklaşık 5000 TL civarına da kendinize bir ryzen 3600+b450 anakart+16 gb ram alırsanız 650W lık bir güç kaynağı ve ssd/hdd eklemesi ile çok da kötü olmayan fiyatına göre iyi bir sisteme sahip olabileceğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Mini Bilgisayar - Mini PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/mini-pc/mini-bilgisayar.html

Buradan bakabilirsin ama oyun işi o bütçe ile zor ancak geforcenow gibi bir çözüm bulursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 12 Şubat 2025; 7:16:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    3 hafta önce açıldı
    Bilgisayar önerisi
    3 ay önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son Çıkan Oyunları oynayamazsın. En az 20.000 TL bütçe gerekir sana bu düşük ayarlarda oyunlar için geçerli olacaktır.

25.000 TL civarında bir notebook al ve bağla istedğinde ayrı da kullanırsın. Kasayı TV ye bağladığında sana ayrıca oyun kumandası, klavye, fare gerekecek... Yani TV ye bilgisayar bağlamak çok akıllıca gibi görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbim_nefretim -- 12 Şubat 2025; 15:52:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.