Şimdi Ara

bilgisayar performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. masaüstü bilgisayarımda performans sorunu yaşıyorum.donanımımın çok kötü olduğunu düşünmüyorum ancak autocad kullanırken yaşadığım sorunu geçtim, pes2013 gibi bir oyunu bile oynarken aşırı takılma sorunu yaşıyorum. birden fazla internet sayfası açtığımda, yeni sekmede açılmış olsa da bilgisayar yavaşlıyor takılıyor. ve bunun gibi bir çok olay. donanımları kendileri için yazılmış programlarla test ettim fakat bir çalışma sorunu göremedim. gözden kaçırdığım bir şey olabilir diye görselleri de yüklüyorum.bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

cpu-z raporu:

sabit disklerime ait raporlar:

bilgisayar performans sorunu bilgisayar performans sorunu

donanım sıcaklıkları:

diğer ölçümler:

şimdiden teşekkürler...
     bilgisayar performans sorunu bilgisayar performans sorunu bilgisayar performans sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkkay16 -- 16 Eylül 2014; 21:00:58 >

• İslemci sicakliginizi goremedim ama 120 gb olan hdd de problem var gibi. onu cikarip sistemi calistirip denermisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

İslemci sicakliginizi goremedim ama 120 gb olan hdd de problem var gibi. onu cikarip sistemi calistirip denermisiniz

daha önce diğer sıcaklıkların yanında onun da değeri çıkıyordu ancak şimdi çıkmıyor. işlemcimi uzun zamandır temizleyemedim sıcaklığı şu an yüksek çıkacaktır muhtemelen. ama işlemci sıcaklığım düşük iken de bu sorunu yaşıyordum. hdd yi çıkarıp çalıştırdım düzelme olmadı. bir kaç ölçüm daha ekledim yardımcı olsun diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.