Beyler ben bir bilgisayar portalı açmak istiyorum.Teknik kısmı falan filan konuşuruz.Fakat maddi olarak değil ama açacağım siteye admin olarak yardım edecek, benimle siteyi kalkındıracak birilerini arıyorum. Projeyi kararlaştırırsak domaini ve host'u ben alacağım. Script işini dediğim gibi konuşuruz pek önemli değil. Yanlış anlaşılmasın web sitesi filan yaptırmak istemiyorum .
İsteyenler varsa yazsınlar lütfen
Saygılarla
Butarz temeli olmayan işler 2 haftada patlıyor maalesef.... Bozuşmalar, site silmeler, binlerce ziyaretçi(boş içerikle) beklerken günde 4-5 kişinin gelmesi, forum forum reklam yapmaya çalışmalar vs...
Hobi, insanlara faydalı olmak, birşeyler üretmek, kendinigeliştirmek içinse yap, ama bunların dışıysa heleki bilgin bile yoksa hiç girme... Tavsieydir..
arkadaşım aslında bende forumdan yana deilm. Fakat yardımcı olacağım , hem kendimi web dizaynda hemde başka insanlara yardım etmek açısından çok istiyorum.
Zaten başlamak yolun yarısıdır diye inanıyorum.Biz siteyi zenginleştirelim.Potansiyeline getirelim.İsterse kimse gelmesin.
Benim amacım bir arşiv gibi bilgisayar hakkında bir çok program makale vs. yayınlamak....
Saygılarla
jahoon yardım etmek isterim.. ben de bu aralar bi haber portalı açmak istiyorum ama domain, host ücreti bir de güncelleme gibi olaylara yalnız başıma girişmek istemiyorum . Geçende çok güzel, sade ve basit bi asp haber scripti buldum.....