Bilgisayar Programcılığı İçin Aşağıdaki Üniversiteleri Düşünmekteyim. Sıralamayı sizde nasıl yapmalıyım ?
Yıldız Teknik Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Marmara Üniversitesi İstanbul Ticaret Üniversitesi
* Ayrıca İstanbul Ticaret Üniversitesi Hava Lojistiğini de yazsam mı diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
yerleştirme önceliklerine göre yazmalısın yani yerleşebileceğin ünileri en baştan aşağı doğru sırala ayrıca ne mezunusun bölüm filan lise ne zaman mezun oldun
quote:
Orijinalden alıntı: newmayin
yerleştirme önceliklerine göre yazmalısın yani yerleşebileceğin ünileri en baştan aşağı doğru sırala ayrıca ne mezunusun bölüm filan lise ne zaman mezun oldun
Anadolu Ticaret Meslek Lisesi - Bilişim Teknolojileri Web Programcılığı Diploma Puanı: 82 YGS1: 232
anladım evt senin hava lojistiği bölümüne sınavsız geçişin yok kardeşim yazayım sınavsız geçiş bölümlerini Basým ve Yayýn Teknolojileri 2 Bilgi Yönetimi 2 Bilgisayar Operatörlüðü 2 Bilgisayar Programcýlýðý 2 Bilgisayar Teknolojisi 2 Coðrafi Bilgi Sistemleri 2 Ýnternet ve Að Teknolojileri 2 Mobil Teknolojileri 2 Pazarlama 2 bu bölümlere sınavsız geçiş yaparsın kardeşim hava lojistiğine yerşlenmen zor çünkü o bölümleri tercih eden adaylar var onları alcaklar ilk olarak kılavuzu araştır hava lojistiğine ygs puanıyla aday alınmış mı diye eğer öyle olmuşsa şansın olabilir