Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığı okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisede yazılımala ilgilenen biriydim kursları anlayacak İngilizcem var robotik kulübüne filan girmiştim kısaca yazılıma ilgim var aklımda başka hiçbir meslek yok
    Büyük ihtimalle 180bin civarı gelecek çalışmadığım için mezuna kalmam mümkün değil başka çıkış kapısı yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar programcılığı, giderek dijitalleşen dünyamızda çok aranan bir beceri haline geldi. Birçok kişi, bu büyüyen alanda kariyer yapmayı düşünerek "Bilgisayar programcılığı okunur mu?" sorusunu sormaktadır.

Bilgisayar Programcılığı Nedir?

Bilgisayar programcılığı, bilgisayar sistemleri ve yazılımları için talimatlar yazma işlemidir. Programcılar, kullanıcıların belirli görevleri gerçekleştirmelerine yardımcı olacak uygulamalar, web siteleri ve diğer yazılım çözümleri geliştirir.

Bilgisayar Programcılığı Okunur Mu?

Evet, bilgisayar programcılığı okunabilir bir alandır. Bu alanda eğitim almak için çeşitli seçenekler mevcuttur, bunlar arasında üniversite programları, meslek yüksekokulları ve çevrimiçi kurslar yer almaktadır.

2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı Okunur Mu?

2 yıllık bilgisayar programcılığı programları, bu alana giriş yapmak için popüler bir seçenektir. Bu programlar genellikle temel programlama dillerini ve bilgisayar biliminin temel kavramlarını ele alır. Mezunlar, giriş seviyesi programcı pozisyonları için nitelik kazanırlar.

Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Okunur Mu?

Evet, bazı üniversiteler ve çevrimiçi platformlar, bilgisayar programcılığı konusunda uzaktan eğitim imkanı sunmaktadır. Bu seçenek, geleneksel sınıf ortamlarına katılamayan kişiler için esneklik sağlar.

Kariyer Olanakları

Bilgisayar programcıları, çeşitli endüstrilerde talep görmektedir. Yaygın kariyer yolları arasında yazılım geliştirici, web geliştirici, veri analisti ve sistem analisti yer almaktadır.

Sonuç

Bilgisayar programcılığı, kariyerlerini teknoloji alanında geliştirmek isteyen kişiler için okunabilir ve ödüllendirici bir alandır. Çeşitli eğitim seçenekleri ve büyüyen iş fırsatları ile bilgisayar programcılığı, gelecekte kariyer yapmak için cazip bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buranın onayına ihtiyacınız yok hocam. Elbette okunur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Fikir olması için hocam çevresinde deneyimlenen vs. vardır belki

• Yapıştır gitsin, ilgi alanın

Yetmez dersen dgs ile geçersin

• Up

• Uzaktan öğretim ile okuyacağım bunu. CEng açıkta olsa cengi okurduk. YBS de okuyabilirim aslında uzaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacettepe yapıstır

• Niye

• kanka 180kdan alakasız bi bölüm yazıp kıvranacağına gir bilg programcılığına bölümü oku dgs yaparsın 2 yıl sonra mezuna kalamıyosan en mantıklı senaryo

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Aga dgs de sıkıntılı 298 katü 310 boun uçurum muhabbeti var dgsde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dgs sıkıntı bunu hesaba kattım

• Okunur ama işverenlerin diploma fetişini unutma en basit ilkokul mezunun yapacağı iş için bile mühendislik diploması istiyorlar bu durum Türkiye'ye özgü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgh111 -- 14 Temmuz 2022; 21:7:9 >
  • bilgisayardan sonrasını okumadım

• dostum tıpda dayak yemek ihtimali var ama

• quarisret kullanıcısına yanıt
    bunu sürekli dillendirerek insanlari buna tesvik ediyosun.

2 yıllık bi bölümle tıp fakültesini karsılastırdıgını tekrardan hatırlatırım

• D-DOSTUM AMA TIPDA BELLİ BİR SEVİYEYE KADAR GELEBİLİRSİN

AMA YAZILIMDA TRİLYONER BİLE OLABİLİRSİN SANA BAĞLI    

• quarisret kullanıcısına yanıt
    aynen yavrum elon musk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.