Bildirim
BİLGİSAYAR RAM İ GÖRMÜYOR!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Anakart rami gördü ama kullanamıyorum derken biosta görünüyor ama windows da görünmüyor mu demek istiyorsun? Tabi ramin anakartının kullanabileceği ddr ve mhz e sahip olduğunu varsayıyorum. -
Anakart hangi tür ramı gösteriyor 2gb ramlar ddr2 olur 4gb ramlar ddr3 olur genelde. Anakartın modelini yazabilirmisiniz yuvaya tam otturdunuz mu ? ssli olarak atarsanız özellikle anlamaya çalışırzquote:
Orijinalden alıntı: GüvenYkrk
Anakart rami gördü ama kullanamıyorum derken biosta görünüyor ama windows da görünmüyor mu demek istiyorsun? Tabi ramin anakartının kullanabileceği ddr ve mhz e sahip olduğunu varsayıyorum. -
arkadaşlar şöyle bilgisayara sag tılayıp sistem özellikleri ddiğmde 6gb ram gösterriyor fakat parantez içinde kullanılabilir 2gb yazıyor ve ramlerin ikiside ddr3quote:
Orijinalden alıntı: DoğukanuA
Anakart hangi tür ramı gösteriyor 2gb ramlar ddr2 olur 4gb ramlar ddr3 olur genelde. Anakartın modelini yazabilirmisiniz yuvaya tam otturdunuz mu ? ssli olarak atarsanız özellikle anlamaya çalışırz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: REDRECEP
arkadaşlar şöyle bilgisayara sag tılayıp sistem özellikleri ddiğmde 6gb ram gösterriyor fakat parantez içinde kullanılabilir 2gb yazıyor ve ramlerin ikiside ddr3
Bilgisayarında msconfig.exe arayıp aç. Üstteki boot sekmesinde advanced ayarlara gir. Sağ üstte maximum bellek tikini kaldır tamama bas. -
quote:
quote:
arkadaşlar şöyle bilgisayara sag tılayıp sistem özellikleri ddiğmde 6gb ram gösterriyor fakat parantez içinde kullanılabilir 2gb yazıyor ve ramlerin ikiside ddr3
Bilgisayarında msconfig.exe arayıp aç. Üstteki boot sekmesinde advanced ayarlara gir. Sağ üstte maximum bellek tikini kaldır tamama bas.
peki çok saolun deniycem ve bi soru daha sormak istiyorum şuan sistemim 32 bit 64 bit için 6gb ram yeterlimi yükselticemde -
quote:
quote:
quote:
Bilgisayarında msconfig.exe arayıp aç. Üstteki boot sekmesinde advanced ayarlara gir. Sağ üstte maximum bellek tikini kaldır tamama bas.
peki çok saolun deniycem ve bi soru daha sormak istiyorum şuan sistemim 32 bit 64 bit için 6gb ram yeterlimi yükselticemde
Windows 7 ise eğer 32bit 4gb ramin üstünü kullanamıyor zaten. 64 için 4gb ve üstü yeter.
-
evet win7 ve 64 bit ultimate kurmayı planlıyorum yardımlarınız için teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: GüvenYkrkquote:
quote:
quote:
peki çok saolun deniycem ve bi soru daha sormak istiyorum şuan sistemim 32 bit 64 bit için 6gb ram yeterlimi yükselticemde
Windows 7 ise eğer 32bit 4gb ramin üstünü kullanamıyor zaten. 64 için 4gb ve üstü yeter.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar msconfig den denedim ama olmadı acaba 32bit oldugu içinmi?
-
Olması lazım youtube da usable ram fix yaz vidyolardan birini izle. Gerçi madem 64 bit yükleyeceksin yükle niye uğraşıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüvenYkrk -- 23 Haziran 2014; 12:00:58 > -
quote:
Evet, kesinlikle öyle kardeşim.. 32 bit tüm işletim sistemleri max. 4 GB RAM'i görür, bunun da 3.25 GB kadarını kullanabiliyorsun.. :) 6 GB RAM kullanabilmek için 64 Bit işletim sistemi kurman şart.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Evet, kesinlikle öyle kardeşim.. 32 bit tüm işletim sistemleri max. 4 GB RAM'i görür, bunun da 3.25 GB kadarını kullanabiliyorsun.. :) 6 GB RAM kullanabilmek için 64 Bit işletim sistemi kurman şart..
evet 64 bit kurucaktım ama eger olursa 32 bitle dewam ederim diye düşünmüştüm cevaplarınız için teşekkürler -
her anakart öyle bi slotta 2 bi slotta 4 bide mhz leri farklıysa yani olmaz -
64 bit kur daha sağlıklı stabil olurquote:
Orijinalden alıntı: mastiryoda
her anakart öyle bi slotta 2 bi slotta 4 bide mhz leri farklıysa yani olmaz -
64 bit kur. -
mhz ler aynı arkadaşlar oradda problem yokquote:
Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon
64 bit kur.
win7 ultimate 64 bit türkçe aradım ama bulamadım yardım edebilecek varmı netten indirip usb den kurucamda -
Burda var galiba bi denehttp://www.****larindir.com/orjinal-windows-7-ultimate-sp1-iso-dvd-turkce-32x64-bit.html -
http://www.*******.org/4241-windows-7-ultimate-sp1-turkce-mayis-2014-guncel-full-x86-x64.htmlquote:
mhz ler aynı arkadaşlar oradda problem yok
win7 ultimate 64 bit türkçe aradım ama bulamadım yardım edebilecek varmı netten indirip usb den kurucamda
Alıntıları Göster
vip olarak indirebilirsiniz galiba açik kalmis
Edit: Yıldızlar yerine ****lar yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 23 Haziran 2014; 21:44:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 123berkantc123
http://www.*******.org/4241-windows-7-ultimate-sp1-turkce-mayis-2014-guncel-full-x86-x64.html
vip olarak indirebilirsiniz galiba açik kalmis
Edit: Yıldızlar yerine ****lar yazın
**** lar ne yazıcam -
quote:
evet 64 bit kurucaktım ama eger olursa 32 bitle dewam ederim diye düşünmüştüm cevaplarınız için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X