Şimdi Ara

Bilgisayar saat tarih sabit durmuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
24.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence başka bir kasaya takıp denemek lazım pilini, gece aynştayn mod aktif oluyor benim: otomatik saat güncelleyen bir program vardır elbette son çare olarak ayrıca hocam jumperları söküp kritik olmayanlar dışında test yapmak lazım pili başka kasada denemek yada başka kasadaki pilleri denemek de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manager_

bence başka bir kasaya takıp denemek lazım pilini, gece aynştayn mod aktif oluyor benim: otomatik saat güncelleyen bir program vardır elbette son çare olarak ayrıca hocam jumperları söküp kritik olmayanlar dışında test yapmak lazım pili başka kasada denemek yada başka kasadaki pilleri denemek de olabilir.

başka kasadaki pili de denedim ama nasıl iştir bu çözemedim arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahc

quote:

Orijinalden alıntı: Manager_

bence başka bir kasaya takıp denemek lazım pilini, gece aynştayn mod aktif oluyor benim: otomatik saat güncelleyen bir program vardır elbette son çare olarak ayrıca hocam jumperları söküp kritik olmayanlar dışında test yapmak lazım pili başka kasada denemek yada başka kasadaki pilleri denemek de olabilir.

başka kasadaki pili de denedim ama nasıl iştir bu çözemedim arkadaş ya

Valla sabırlı adammışsın o zaman, tahta gibi anakartın tam ortasına dizimi vurup ikiye bölmüştüm ben sonra gaffuru döven patron misali kendimden geçmiş bir halimi canlandırdım aklımda

• aynı sorun benım torrent pc mdede yaklasık 2 senedir var. Aynılarını bende yaptım sorun hala devam ediyor.. bios güncelldi hala aynı.. Sorunu çözersen lütfen bizimle paylaş arkadasım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

aynı sorun benım torrent pc mdede yaklasık 2 senedir var. Aynılarını bende yaptım sorun hala devam ediyor.. bios güncelldi hala aynı.. Sorunu çözersen lütfen bizimle paylaş arkadasım .

bende de 1 senedir devam ediyor sorun çözümü bulanamıyor bir türlü nasıl iş anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahc

quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Bios romunun kendisi bozuk sanırım hocam. Onunda bildiğim kadarıyla tamiri yok. Biosunuz güncel mi peki ?

Bios güncellemesi yapmadım hiç...
    Anakart foxcon anakart yapsam faydası olur mu sizce

Rom tamiri yok diye biliyorum hocam yani sorununuz öyle devam eder şahsi kanaatim.
  • aynı sorun benim anakartta da vardı. çözdüm. ama çözümü tahmin bile edemezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

aynı sorun benim anakartta da vardı. çözdüm. ama çözümü tahmin bile edemezsiniz..

hortlatmak için mi yazdınız bunu? Çözüm: yeni anakart alın kurtulun mu diyceksin yoksa.
  • Az öne bir konuda gördüm pil yuvasını ana karta bağlayan lehimlerden bir tanesi soğuk lehime dönüşmüş ve ana kart ile iletişimi kesilmişti. Bak bakalım eğer öyle ise lehimi söküp tekrar yapmak durumu düzeltebilir.
  • arkadaşlar.az önce denedim.tinerle temizleme yöntemi başarılı sonuç verdi.kendim bilgisayarcıyım.uğraş uğraş en son çözüm en son olandır :) TİNERRRRRR
  • tinerle pil ytagınımı temizlediniz
  • Bu problemi çözebildiniz mi bendede aynı sorun varda pil değiştirdim bir buçuk ayda bitiyor f1 f2 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbit3838 -- 20 Mart 2015; 19:22:53 >
  • Çözüm çok basit arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışacağım

BİLGİSAYARIN ANA EKRANINDA SAĞ ALT KÖŞEDE BULUNAN TARİH VE SAATİN ÜZERİNE SAĞ TIKLA
    TARİH VE SAAT AYARLARINA GİR TARİH VE SAAT AYARLARI PENCERESİNDE BULUNAN
    (İNTERNET SAATİ) YAZAN KISIMA GELL
    AYARLARI DEĞİŞTİR BÖLÜMÜNÜ TAKİP EDEREK
    İNTERNET SAATİ SUNUCUSUNU EŞİTLEYİ AKTİF ET
    ALTTA BULUNAN SUNUCUYA GELEREK
    (time-a.nist.gov) BU LİNKİ KOPYALA
    DAHA SONRA TAMAM'A BAS
    BU KADAR SAYGILAR EĞER YAPAMASSAN
    (tue15@hotmail.com) mail adresinden bana ulaş sayğılarım la ^technopc MURAT KILIÇ^
  • sanal makina kurduğumdan beri aynı sorun var. windows ve saat kelimesini yan yana gören yapıştırıyor bios pili cevabını. bence diğer işletim sistemi uyumsuzluk oluşturuyor. belki silsem düzelir ama silemem, lazım.
  • Bios pili.bitmistir. Basima.defalarca geldi pili degistirince sorun kalmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.