Şimdi Ara

Bilgisayar satışları radikal bir şekilde düşmeye devam ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
10.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kesinlikle haklısın özellikle eski parçaların dayanıklı olması türkiye gibi ülkelerde xeon çılgınlığı yarattı ve yeni rekabet hemen bozulacak ürün yapmayada izin vermiyor gelişen teknolojiye program geliştiricileri ayak uyduramıyor onlar uydursa bile yaptıkları işi az bir kesim kullanabileceği için yapmıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız 100k okadar batmadık daha sakin
    Şuan o parayla yerli cloud şirketleri 2011 dual xeon topluyor hatta artıyor

• multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Hayır telefonlar hala yeterli değil dokunmatik bir ekranla nekadar etkileşime geçebilirsin bu yüzden içindeki donanımı tam gücünü her işte kullanamıyoruz

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Hayır linux çekirdegi aynı olsada API olarak baya gelişti linux Ubuntu 18 ile 20 arasında bile çok fazla API farkı var

• DoğuIdrisoglu D kullanıcısına yanıt
    Tamam hacı en iyi sizin parti tamam

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

@grezimonk kim üretücü ince olmAsını istiyor ki tasarlatmış...

• xborax123 X kullanıcısına yanıt

olmadığından değil,para kazanmak ve dengeleri korumak için ürünler piyasaya kısıtlı altyapı ile sürülüyor.o telefonların daha bilmediğimiz ne özellikleri vardır.

saygılar...................................

• dahili bileşenlerin eski müdavimi olarak,

ssd tercihim konusunda fikir almak için yıllar sonra tekrar kullanmaya başladım,

başlıklara ve içeriğe bakıyorum ve her konuda içimden geçen

"o paraya ps5 alınır xbox alınır" oluyor, xbox ve ps in oyun üyeliği sistemiyle çok makul hale geldiler bu saatten sonra torrentten bedavaya oynuyorum o yüzden pc kafası hiç makul gelmiyor çünkü baştan fazla fazla ödüyorsun.

konsolda cs go ve lol gibi oyunlar yok tabii bu oyunun müdavimleri mecbur pc toplayacak ama bu oyunlar da high-end ekran kartı istemedikleri için konsoldan daha ucuza mâl edilir.

sözün özü bilgisayar satışları şu an bence hala gereksiz yüksek, oyun için sadece bu işi hobi edinmiş kişiler pc toplar bu saaten sonra, yukarıda birisi yazmış satışların %90 ı şirketlere yapılmıştır diye, sonuna kadar katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.