< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar satışları radikal bir şekilde düşmeye devam ediyor (6. sayfa)
-
-
Hocam naptınız 100k okadar batmadık daha sakin
Şuan o parayla yerli cloud şirketleri 2011 dual xeon topluyor hatta artıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır telefonlar hala yeterli değil dokunmatik bir ekranla nekadar etkileşime geçebilirsin bu yüzden içindeki donanımı tam gücünü her işte kullanamıyoruz
Hayır linux çekirdegi aynı olsada API olarak baya gelişti linux Ubuntu 18 ile 20 arasında bile çok fazla API farkı var
Tamam hacı en iyi sizin parti tamam
@grezimonk kim üretücü ince olmAsını istiyor ki tasarlatmış...
-
olmadığından değil,para kazanmak ve dengeleri korumak için ürünler piyasaya kısıtlı altyapı ile sürülüyor.o telefonların daha bilmediğimiz ne özellikleri vardır.
saygılar...................................
-
dahili bileşenlerin eski müdavimi olarak,
ssd tercihim konusunda fikir almak için yıllar sonra tekrar kullanmaya başladım,
başlıklara ve içeriğe bakıyorum ve her konuda içimden geçen
"o paraya ps5 alınır xbox alınır" oluyor, xbox ve ps in oyun üyeliği sistemiyle çok makul hale geldiler bu saatten sonra torrentten bedavaya oynuyorum o yüzden pc kafası hiç makul gelmiyor çünkü baştan fazla fazla ödüyorsun.
konsolda cs go ve lol gibi oyunlar yok tabii bu oyunun müdavimleri mecbur pc toplayacak ama bu oyunlar da high-end ekran kartı istemedikleri için konsoldan daha ucuza mâl edilir.
sözün özü bilgisayar satışları şu an bence hala gereksiz yüksek, oyun için sadece bu işi hobi edinmiş kişiler pc toplar bu saaten sonra, yukarıda birisi yazmış satışların %90 ı şirketlere yapılmıştır diye, sonuna kadar katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X