Şimdi Ara

BİLGİSAYAR SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR bilgisayar işlemcisini 1 seneye yakın hiç temizlemedim makineyi açıp temizliyeyim dedim. fanın üstünde bir parmak kadar toz vardı. işlemci çok ısınıyor ve makine yavaş çalışıyordu. fanı söktüm ama fanın altındaki metal parça işlemciye öyle bir yapışmışki çıkmadı. ben biraz zorladım sonunda işlemciyle beraber çıktı. tabiki bu da hayra alamet değildi. işlemci yerleşik kalıp üstündeki anahtardan açmam gerekiyordu neyse ben gerekli temizliğimi yaptım ve makineyi bindirdim ama sistemde hiç bir kıpırdama yok. acaba işlemcimi yoksa anakartın soketlerimi gitmiş. ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden çok tşk ederim (anakart=asrock, işlemci=celeron d 2.33ghz 478pin)

• işlemciden kaynaklanıyor sanırım yanlış takmış olabilirsin veya çıkarırken bi zarar görmüş olabilir
  • işlemciyi başka bir anakartta denesen sonuca ulaşırsın
  • arkadaşlar tşk ederim. elimde başka bir anakart olsaydı onu hemen denerdim benim merak ettiğim işlemciyi yanındaki anahtarı açmadan çıktığında anakart zarar görürmü işlemciyi gözle kontrol ettim sanırım bir sorunu yok olsa olsa anakart hasar görmüştür acaba bu hasar tamir edilebilir mi yyoksa zaten bu eski makinenin güncel parçaları kalmadı sanırım makineyi komple yeilemek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.