Merabalar, Denemediğim kalmadı ama bilgisayar sürekli mavi ekran verip restart atıyor. Büyük ihtimalle donanım hatası ama yeni parça almadan yokmudur bunun bi çaresi?? Windows 7 ve windows xp farketmiyor ikisindede farklı mavi ekran hataları çıkıyo ve restart atıyo ama genel problem olarak hep "Başlangıçta aşağıdaki sürücüler yüklenemedi gibi bi hata veriyo ve en az 8-10 tane driver ismi sıralıyor. Format atarken, güvenli modda iken başlangıçta ve windows açıldıktan sonra değişik zamanlarda sürekli restart atıyo. Defalarca format attım, değişik bios sürümlerini denedim, ram testi yaptım, driverları güncelledim,... Farklı harddisk,ram ekran kartı, pcu'larla denedim ama sonuç hep aynı. Bir hafta önce birden başladı bu durum ve sanırım ya anakart ya da işlemci. Hangisi olduğuna nasıl emin olacaz? Msi p35neo anakart intel E2180 2ghz çift çekirdek 2 gb ram 9800gt 1gb ekran kartı 250 gb Western digital harddisk.
Yokmu bi bilen bi fikri olan kafayı yicem...
Mavi ekranın resmini buraya çekip ekleyebilir misiniz?
Bilgisayar açıldıktan sonra aralıklarla F8 tuşuna basınız ve çıkan menüde ''Sistem hatasında otomatik olarak yeniden başlatma'' seçeneğini aktif ederek windowsu açınız maci ekran sabit kalacağı zamanda resmi çekip eklerseniz iyi olur...
İyi forumlar...
arkadaşım mavi ekran hatalarının sebebleri çoktur. bu donanımsal da olabilir yazılımsal da olabilir. ekranda hangi hata kodu var onu bi yaz önce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme