Şimdi Ara

Bilgisayar tepki vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam oyun oynarken birden bilgisayar kapandı ve sonra kendi kendini açtı bende bilgisayar ısındı sanıp içine fan taktım bir tane daha hata falan vermediği için bir sorun var yazdım bilgisayar açılınca fanları full de çalıştırıp soğuyunca tekrar oyun oynadım ve kasanın içini açınca bir cızırtı sesi geliyordu sonra sesin nerden geldiğini anlamaya çalışırken pc tekrar kapandı ve açmaya çalışınca fanlar vs açılmıyor sadece düğmeye bastığım anda sıvı soğutmanın ışığı gelip gidiyor ve 2 sn sonra falan ramlerin ışığı yanıyor görüntü falan yok klavyeye falanda ışık gelmiyor . Psu yu denedim ancak psu fanı anakarta bağlı olduğu için anlayamadım çalışıyormu vs .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçini açtım anakartın ve böyle sıvı dökülmüş gibi birşey gördüm bunların üstünde termal pad vardı acaba yanmış falanmı yoksa termal pad le alakalı birşeymi

• Aşırı ısıdan dolayı chip ve PCB de zarar görmüş gibi, bunun temel nedeni psu, öncelikle psunuzun sağlam olup olmadığını kontrol edin, psu sağlamsa iyi bir elektronikçi sorunu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 3 Temmuz 2020; 10:23:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denedim psu yu iki tane fan takıp ancak hiçbir ses falan yok fanda çalışmıyor sanırsam bozulmuş zaten yetmiyordu pc ye saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem clainn

Denedim psu yu iki tane fan takıp ancak hiçbir ses falan yok fanda çalışmıyor sanırsam bozulmuş zaten yetmiyordu pc ye saolasın
    Anakart tamir edilebilir. Tamir ettirmeyi düşünürsen pm den ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    7 ay önce açıldı
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.