Şimdi Ara

Bilgisayar topladım, önerileri bekliyorum. [PC Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sistemi aldım. 4950 TL fiyat ile aldım indirim oldu bazı parçalarda... Montajını yapıyorlar bugün teslim alacağım.

Yardım eden, vakit ayıran herkese bir bir teşekkür ediyorum. Burası sayesinde topladım hiç bilgim yoktu.
    İnşallah pişman etmez. Konu kapatılabilir. Sağ olun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow39 -- 19 Eylül 2015; 11:26:15 >

• anakart biraz abartı olmuş gibi. onun dışında o kasa pek hoş değil açıkçası. power supply en azından 80+ olmalı.
  • Çok az aştı, kısmak istersen Evga'nın biraz daha ucuza 980'i var, webden eklemedi, sadece mağazalarda varmış.
    Bir de eğer bütçeyi biraz aşabileceksen şunu ekle sisteme:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html

• Meniz hocam güzel olmuş ama Ram dd3, dd4'ler çıktı ya kafamı karıştırdı o. Bir de İşlemci yeterli olacak mı oyunlarda yüksek performans için? Ekran kartı süper ötesi olmuş ama işlemci ona yetecek mi?

factorexh ana kartı Meniz'in koyduğundan koyayım. Power supply 80+ nedir? 750W gördüm maximum. 80i anlayamadım.
  • işlemci niye koymadınız?
  • shadow39 kullanıcısına yanıt
    80+
    80+ bronze
    80+ gold
    diye gider bunlar. verimliliği temsil eder.
    psu nun 12v kanalından verdiği güç önemlidir.
    bu arada i5-4460tan korkma güçlü bir 4 çekirdekli işlemcidir.
    ddr4 istiyorsan ille şu şekilde olabilir ssd de sığdı

ooo çok pardon ramler ddr3 kalmış:/ alışamadık bi türlü ddr4 e :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi factorexh -- 16 Eylül 2015; 2:49:20 >

• ama Meinz arkadaşın önerdiği sistem daha güzel. ddr4 e takılmayıp ekran kartını yükseltmek daha mantıklı. bende onunkine benzer bi sistem yaptım yaptıktan sonra farkettim aynı olduğunu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Çok az aştı, kısmak istersen Evga'nın biraz daha ucuza 980'i var, webden eklemedi, sadece mağazalarda varmış.
    Bir de eğer bütçeyi biraz aşabileceksen şunu ekle sisteme:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html

Kesinlikle mükemmel bir sistem. Bu daha mantıklı. Kasa biraz pahalı. SSD olmaması çok saçma ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kasa değişecek.

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    481 TL
    sinerji.gen.tr sitesinde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz ürünleri.
    4460 kesinlikle sorun yaşatmayacaktır. Oyun oynamak için alıyorsunuz, DDR3 alsanız ne olur DDR4 alsanız nolur 1% performans farkına 20% fazla vermek akıl kârı değil.
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Bu sistemi yaptım önerilerinizin ışığında. Hala Ana kartın ddr4 ve ram'in ddr4 olmamasına kafam takıldı. İlerde değiştirmek istersem yeni ana kart mı alacağım mesela. Teknoloji çok hızlı gelişiyor malum.
    Bir de 4000 TL'yi çok geçmemesi gerekiyor 200 tl hadi neyse diyelim. Ekran kartı mükemmel ama 2 bin küsür tl sadece ona vermek yerine biraz düşürüp diğerleri arttırrabilir mi? Saçma mı olur?

Edit : Sinerji Bilgisayardan topladım aynı sistemi. 100 tl fark etti. Yalnız aynı ekran kartı orada 1900 TL. 300 tl fark var arasında sebebini bilemedim. Diğerleri 20şer 30ar TL uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow39 -- 16 Eylül 2015; 12:35:53 >

• Hem konuyu up'layım hem de bir soru daha sorayım:
    Hazır sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz ?Ve ya Msi laptoplar?
  • Hocam o zaman benim koyduğum ekran kartı uygundur doğru mu ?
    http://i.hizliresim.com/7bzbnl.jpg

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hazır sistemler 1-2 istisna harici gerçekten çok kötü, kesinlikle para verip alınmamalı.
    Aynı bütçede laptoptan alacağın performans çok düşük olur masaüstüne göre, ısınması, ekran boyutu şeyler yanında bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Çok az aştı, kısmak istersen Evga'nın biraz daha ucuza 980'i var, webden eklemedi, sadece mağazalarda varmış.

Alacaksan bu sistemi al ama vatandan alma.Hem cok pahali hemde kalite ve hizmet kötü.

• Up...
  • Ekran kartını düşürdüm diğer elementleri arttırdım. O ekran kartı bana fazla diye düşündüm.
    Son hlai budur. Artık satın alacağım. Son önerileri ve eleştirileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow39

Ekran kartını düşürdüm diğer elementleri arttırdım. O ekran kartı bana fazla diye düşündüm.
    Son hlai budur. Artık satın alacağım. Son önerileri ve eleştirileri bekliyorum.

Bencede bugun 980 ve uzeri kart gereksiz 4k VR teknolojileri tam oturmadi.

2016 ile VR cikisini yapacak
    4k da ise iste bu kart beni uzmez diyebilecegin bir kart yok.

Ozellikle VR daki sorunlarin giderilip kullaniciya sunulasindan sonra gelecegin vazgecilmez parcasi olacak.

4k ve VR in suan durumu ile 980 980ti almak bana gore yanlis karar bu kartlarin bu yeniliklere ne derecede uyum saglayacagi mechul

Ozellikle pazari elinde bulunduran bir firmanin VR icin eski kartlarini on plana cikarmak yerine yeni kartlari piyasaya surmesi garanti iken Cikmamis ve Sorunlarindan arindirilmis hale gelince Her oyuncunun kesin elinde olacagi bir alet uzerinden kaymak yiyen cok olacaktir.

• Son hali budur demişim resim eklenmemiş.
    Budur :http://i.hizliresim.com/7bzbnl.jpg
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.