Şimdi Ara

bilgisayar toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süre uğraşmama rağmen almak istediğim bir sistem topladım fakan masaüstü konusunda pek bilgim olmadığı için ve bilgisi olan birilerinide tanımadığım için size sormak istedim sistemde neler eksik yada neler yaparsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler  bilgisayar toplama

• quote:

Orijinalden alıntı: enomaill

arkadaşlar uzun süre uğraşmama rağmen almak istediğim bir sistem topladım fakan masaüstü konusunda pek bilgim olmadığı için ve bilgisi olan birilerinide tanımadığım için size sormak istedim sistemde neler eksik yada neler yaparsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler  bilgisayar toplama

anakart z170 yongalı olmalı
    HDD 7200rpm al

• quote:

arkadaşlar uzun süre uğraşmama rağmen almak istediğim bir sistem topladım fakan masaüstü konusunda pek bilgim olmadığı için ve bilgisi olan birilerinide tanımadığım için size sormak istedim sistemde neler eksik yada neler yaparsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

Anakart: Gigabyte Z170-HD3 DDR4 Soket 1151http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z170-hd3-intel-z170-soket-1151-ddr4-3466-o-c-mhz-hdmi-dvi-anakart.html#yorumlar

RAM 8 GB da olabilir.. Ya da Corsair, Kinsgston, G-Skill gibi bilinen markaları tercih et.. O marka ile sıkıntı yaşayabilirsin..

Ekran kartı daha uyguna varsa MSI, ya da EVGA da tercih edebilirsin.. ikisi de en az ASUS kadar iyi markalardır..

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpmhttp://www.vatanbilgisayar.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

O ucuz işlemci soğutucu işini görmez.. Daha iyi bir şey tercih etmelisin.. Şu olabilir:http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-red-scorpion-ii-intel-lga7751155562011amd-am2am3-islemci-sogutucu.html

Kasayı daha kaliteli bir model seçmelisin.. Ya da en kötü bir üst model, 600 Watt olanı tercih et.. PSU'su daha iyidir..

• yardım için saolun, ekran kartı konusunda asusla msi arasında kalmıştım msi olarak ayarladım onu hala tam olarak emin deilim :D
    ortaya böyle birşey çıktı şimdilik  bilgisayar toplama
    şuan sistemin fiyatı tam olarak 3960 tl oluyor
  • quote:

yardım için saolun, ekran kartı konusunda asusla msi arasında kalmıştım msi olarak ayarladım onu hala tam olarak emin deilim :D
    ortaya böyle birşey çıktı şimdilik
    şuan sistemin fiyatı tam olarak 3960 tl oluyor

Şimdi daha iyi olmuş kardeşim.. Ama şu hard diski de değiştirsen daha da iyi olur.. 5900 değil, 7200 Rpm olan modeli almalısın, fiyatı da 20 - 25 lira daha düşük.. o seçtiğin güvenlik diski.. senin pek işine yaramaz.. :)
  • Vatan b dan toplamayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.