Bildirim
BİLGİSAYAR TOPLAMA İÇİN YARDIM !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Max. bütçeniz ne kadar ?
Sadece kasa mı, yoksa monitör de dahil mi ? -
SADECE KASA DEĞİL LED MONİTÖR DE DAHİL 1386 LİRA MAX BUTCEM 1500 LİRA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaper12 -- 19 Nisan 2013; 23:48:02 > -
Aşağıdaki listeden SSD'yi çıkar, Ekran kartını 7850 yap saphire yap şuan çok düştü fiyatı.
Monitor olarak 21.5 inç bi led seçebilirsin kalan bütçeye göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: Morphinz
Aşağıdaki listeden SSD'yi çıkar, Ekran kartını 7850 yap saphire yap şuan çok düştü fiyatı.
Monitor olarak 21.5 inç bi led seçebilirsin kalan bütçeye göre
hmm birde bu ekran kartı biraz pahalı değilmi çok fazla oyun oynayan birisi değilim GT630 yeterli değilmi sence
fikirlere göre dediğine yönelicem :)
-
Ekran kartı olarak attığım link'deki ürünü alın 630 dan daha iyi ve uygundur..
Bu kart'la dahi crysis oynayabilirsiniz üstelik.
Artan fiyat ilede 1 tb harddisk alırsınız
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501
-
sağolasın dostum başka bir sorun cıkmaz umarım şimdi bunu bir akrabaya toplatırım yoksa vatan computer yalnızca orjinal sistemleri topluyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaper12 -- 20 Nisan 2013; 0:46:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: reaper12
sağolasın dostum başka bir sorun cıkmaz umarım şimdi bunu bir akrabaya toplatırım yoksa vatan computer yalnızca orjinal sistemleri topluyormuş
Yok öyle bişey vatanda ücretsiz toplatabilirsin. -
Anladım sağolasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X