Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: moss218 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben vlt 180 almayi dusnuyoum ama, bilemedim 140 civarinda
  • vlt 400 aldım hb dan 219 a. bakalım kullanınca aktarırım yorumlarımı
  • vlt 400 ü aldım. kurdum. rahat koltuk. geri yatması falan güzel. ama amortisörü bozuk çıktı galiba. oturunca dibe kadar çöküyor koltuk. kalkınca da en üste çıkıyor. yani ayarlanmıyor. telefon ettim adoreyre mail atın hemen size yeni amortisör gönderelim dedileri. o değil de onu takması sorun değil de sökmesi ayrı sorun çıkmıyor bi türlü
  • İlgilenen Arkadaşlar Bakabilir yeni aldıgım koltugumu satıyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_48315923/tm.htm
  • Varmi arkadaslar sicak bir firsat, hala almayi dusnuyorum
  • bu koltugun markası nedir acaba nerden alabilirim

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

ben gg dan mobilyakefinden bürocci ithal fileli koltuğu aldım.kargo dahil 249 tl/6 taksit..ürün geldi 2 gündür kullanıyorum.rahat bir ürün..metal ayakları biraz genişçe bazen ayak çarpabiliyor..daha önce hep derinliği fazla olan koltuklara oturduğum için derinliği(oturma yerinin derinlik mesafesinden kastım,yoksa oturak oldukça geniş) bununki biraz az geldi bana ama zamanla alışırım..koltuğun her tarafında ayar var..benzerine bana başka markada 545+kdv fiyat çekmişlerdi,ama 249 tl ye kaliteli bir koltuk olduğunu söyleyebilirim.

Hocam imkanınız varsa üründen birkaç resim çekip paylaşabilirmisiniz? Adamlar ile bugün konuştum ancak parça bozulması durumunda çok yardımıc olucaklarını sanmıyorum, bozularsa 100/1 amortisör bozulur diyor e parça diyorum yardımcı olmaya çalışırız diyorlar açıkcası caydım.

Birde bunlar dikkatimi çekti biri adore diğer 3 de farklı.

• evet arkadaşlar sonunda adore vlt 024 model koltuğum otururken kırılarak beni üzerinden attı :) şimdi bu başlık benim için çok daha anlamlı :) 110 kiloyum, garantili sağlam 300TLye kadar güzel bir koltuk alma peşindeyim. 3-5 aydır kullandığınız ve önerdiğiniz koltuklar var mı? ama kilosu benimki kadar olan arkadaşlar söylesin. bürosan mağazasında beğendim bir koltuk 350TL dediler, ama ona alternatif arıyorum şu anda, çünkü çok içime sinmedi.
  • adore koltuklarından memnunmusunuz arkadaşlar ?

şu üründeki hb yorumları etkileyici

öneren varmı bu ürünü en iyi olarak ?

200 tl bütçe civarı bir ürün arıyorum. alternatif önericeginiz varmı adore'ye ? (ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 14 Haziran 2011; 19:15:31 >

• Adore; şuanda temin edilemeyen bir çok modelin revizyonda olduğunu, kısa süre içerisinde tekrar satışta olacağını söyledi.

Benim beklediğim model Vlt400. Yeni modeller de gelebilir.Ayrıca Ankara'da iseniz Adore'nin mağazasına uğramanızı tavsiye ederim...
  • Görmeden de koltuk alınmaz ki? küçük mü? büyük mü? Yana yaslanınca yıkılıveriyor mu? sert mi? fazla mı yumuşak? terletir mi? bir sürü soru geliyor insanın aklına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Adore; şuanda temin edilemeyen bir çok modelin revizyonda olduğunu, kısa süre içerisinde tekrar satışta olacağını söyledi.

Benim beklediğim model Vlt400. Yeni modeller de gelebilir.Ayrıca Ankara'da iseniz Adore'nin mağazasına uğramanızı tavsiye ederim...

teşekkürler

yarın ugrayacam adore'ye ama gitmeden önce kafamda bazı fikirler olarak gitmek istiyorum

adoremarket.com üzerindende çoğu ürün şuan için bulunmamaktadır diyor. soylediginiz bir durum olabilir bakalım ne dicekler yarın

• Şu maxima'lar güzel görünüyor. Fiyatları da makul sayılır. Kullanan var mı?

• sonunda bugün 190 TLye adore'dan vlt210 aldım, gittiği yere kadar bakalım :)
  • vlt270 aldım bende 1 ay önce , oldukça memnunum
  • 1 yıldır vlt 400 kullanıyorum ne bel agrısı ne boyun agrısı kaldı
  • ADR-550 bunu deneyen kullanan bilen var mı arkadaşlar?Almayı düşündüğüm bi model
  • maxima mc 710 modelini çok beğendim. bordo renk almayı düşünüyorum.. ama suni deri nin yazın terletme olayı nasıldır acaba bilemiyorum tabi.. koltuk on numara gözüküyor
  • sıcak fırsat var mı 120 tl bütçem var
  • şu koltuk nasıl acaba? kullanan veya bilen var mı?

Klassit KS-1020 Yüksek Sırtlı Yönetici Koltuğu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.