Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mc710 sağlamlık olarak nasıl? İnternette başka yerde satılmıyor güvenilir bir marka mı? Birde garanti durumu nasıl?
  • bende sipariş verdim. bakalım kaç ayda(!) tedarik edilip gönderilecek bize. bekliyoruz. arkadaşların yazdıklarına göre çok sağlam ve güzel bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

bende sipariş verdim. bakalım kaç ayda(!) tedarik edilip gönderilecek bize. bekliyoruz. arkadaşların yazdıklarına göre çok sağlam ve güzel bir ürün.

Ben de verdim siparişi 2 gün önce. Bakalım ne zaman oturmak nasip olacak .

Siparişi teslim edilenler de buraya yazarsa bilgimiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

bende sipariş verdim. bakalım kaç ayda(!) tedarik edilip gönderilecek bize. bekliyoruz. arkadaşların yazdıklarına göre çok sağlam ve güzel bir ürün.

arkadaşlar koltuğuma 22. gün de kavuştum.. tamamen kurulu gönderildi. kocaman bir karton kutu da geliyor. ben koltuğu beğendim.

darısı sipariş verip bekleyenlerin başına..

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

arkadaşlar koltuğuma 22. gün de kavuştum.. tamamen kurulu gönderildi. kocaman bir karton kutu da geliyor. ben koltuğu beğendim.

darısı sipariş verip bekleyenlerin başına..

Hadi hayırlı olsun. Ben daha beklerim en az 2 hafta o zaman. Araya bayram da girdi.

Neyse acelemiz yok

• teşekkürler
  • Koltuk geldi arkadaşlar. Ayın 10unda vermiştim siparişi. Bugün öğlen geldi. Yani 12 günlük bir süre geçti. Koltuğu beğendim. Gayet güzel ve kullanışlı.
  • quote:

Koltuk geldi arkadaşlar. Ayın 10unda vermiştim siparişi. Bugün öğlen geldi. Yani 12 günlük bir süre geçti. Koltuğu beğendim. Gayet güzel ve kullanışlı.

koltukları hazırlayıp aynı gün sevkiyat yapmışlar öyle anlaşılıyor.

size de hayırlı olsun koltuğunuz güle güle eskitin..
  • Benim de koltuğum geldi.

Bir şey sormak istiyorum. Sadece gövdeyi alt ayağa oturtuyorsunuz değil mi? 2 parça halinde geliyor koltuk?

Ayrıca benim koltuğun üst-arka kısmında çok hafif bir delik var. Sanırım paketleme yaparlarken zımba deliği gibi. Sinek küçüktür ama mide bulandırıyor işte
  • hayırlı olsun koltuğun

bana gönderilen koltuk tamamen kurulu gönderildi. ayakları falan takılı şekilde yani hiç bir şey takmadım ben. zımba deliği gibi dediğiniz sorun büyük bir şeyse değişim isteyebilirsiniz.
  • www.hepsiburada.com
    Adore Comfort Plus Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-comfort-plus-calisma-koltugu/ProductDetails.aspx?productId=ofisvlt0241&categoryId=271848

sizce hangisi alınmalı???
    sağlamlık önemli benim için. kullananlardan koltuklar hakkında yorum alabilirmiyim???
    ...

• 1 hafta önce vlt 400 ü mağazada incelemiştim. izlenimlerim şöyle.

+sırt kısmı çok rahat ve ergonomik, bel desteği çok iyi.(boy 185 kilo 80).
    +sırt yüksekliği iyi, kafayı yaslayınca baş rahat bir pozisyonda oluyor.
    + burada firma garantisinin iyi olduğundan bahsediliyor.

-sadece oturakla beraber arkaya doğru yaylanma hareketi yapıyor.
    istenilen yatıklıkta kilitlenemiyor.
    -oturak kısmında bir süre sonra sert zeminde oturuyormuş hissi veriyor biraz,
    sanki çok ince ve/veya yumuşak sünger kullanılmış gibi.
    - ayaklar ve kolçak güçlendirilmiş plastik. acaba ne kadar dayanıklı?

ayrıca geçen gün çağlayandaki mobilyacıları gezdim.
    300-325 tl civarına kolçakları ve ayakları ahşap (veya alüminyum, krom kaplama), arkaya doğru yatıklığı belirli bir seviyede kilitlenebilen koltuklar bulmak mümkün.(bu özellik vlt 400 de yok). fakat oradaki mağazaların garanti anlayışı hakkında hiç fikrim yok. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı? oradaki mağazalar genel olarak bir kalite çıtasını yakalamış mıdır? o kadar para verince 6 ay ya da 1 sene sonra koltuğu çöpe atmak istemem.

ben genel olarak ahşap ayak ve kolçağa daha olumlu gözle bakıyorum. plastiğe göre daha sağlam olduğu açık. metallere göre ise hem görünüm olarak daha sıcak hem de kışın el ayak değince soğukluk hissi vermez. hem vlt400 hem de çağlayandan alacağım bir koltuğun dayanıklılığı konusunda net bir fikir edinemiyorum? (amörtisör kalitesi, mekanizma kalitesi, sünger kalitesi, kasa sağlamlığı vs. gibi konuları görerek anlamam mümkün değil)

sizce 240-250 tl verip garantisi iyi vlt 400 almak mı mantıklı yoksa çağlayanda 320 tl verip ahşap ayaklı ve kolçaklı, yatıklığı kilitlenebilen bir koltuk almak mı mantıklı. sizin fikirleriniz nelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: drexel

Ben resimdeki koltuğu eskişehirde 125' e aldım. Bana fiyatı uygun geldi. Evime de getirdiler.

Ürünün kodu 1065A ürünün detayları için:

http://www.cilingirler.com.tr/makamkoltuklari.htm

Arkadaşlar bu koltuğu 100-130 TL civarında bulabiliyorsanız alın derim. Geçen sene ağustosta yazmışım buraya bu koltuk için, alalı 1 seneyi geçti ve koltuk hala ilk günkü gibi. Hafif bir adam da değilim ayrıca 110 kg ağırlığım var

• Vlt-270 den sasmayin beyler.

Birsuru koltuk denedim, en son ikea dan vlt 270 ile gorunum olarak neredeyse ayni olan, fiyat olarak 50tl daha ucuz olan bir koltuk aldim. Keske 50tl daha verip bir VLT 270 daha alsaydim dedim. Geriye dogru yaslanmak icin guc harciyorsun resmen, ileri dogru atiyor direk adami. Ben vlt 270 de geriye yatik sekilde hic guc harcamadan oturabiliyordum.

Vlt candir.
  • vlt 270 iyide fiyatı şöyle 120 lere falan düşsede alsak bende koltuk bakıyorum bu aralar.. Deri mi oluyor oturma kısımları acaba ?
  • Adore nin bi çok modelini deneme imkanım oldu ama bana en rahat VLT-210 geldi yaklaşık bir yıldır kullanıyorum kalite ve rahatlık yönünden fiyatını rahatlıkla hakediyor diyebilirim
  • Arkadaşlar bütçe en fazla 100 TL. Bir koltuk ve bilgisayar masası alacağım.Ne önerirsiniz.(Koltuğa bütçem en fazla 100 TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

vlt 270 iyide fiyatı şöyle 120 lere falan düşsede alsak bende koltuk bakıyorum bu aralar.. Deri mi oluyor oturma kısımları acaba ?

Evet deri.
  • electroworld den vtl 300 u 139 tl ye aldım :D
  • bu model de çok güzel ve ekonomik ama ayakları tekerlekli değil

www.aynigunkargo.com
    The resource cannot be found.
    http://www.aynigunkargo.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86267

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.