Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azel

electroworld den vtl 300 u 139 tl ye aldım :D

nasıl beğendin mi birde kıs süreli kampanyamıydı yoksasabit fiyatımı 139.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

"Ürün tedarikçi firmamız tarafından kargolanacaktır " diyor.

Bunlar hepsiburadaya mi yolluyor ilk olarak? Direk bana yollayacaklar anladigim kadariyla

tedarikçi firma direk size yollayacak. gelen kutunun üzerine baktım lakin adres, telefon vs göremedim tedarikçi ile ilgili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

quote:

Orijinalden alıntı: azel

electroworld den vtl 300 u 139 tl ye aldım :D

nasıl beğendin mi birde kıs süreli kampanyamıydı yoksasabit fiyatımı 139.

valahı cok rahat 239 tl ıdı gercek fıyatı ama ellerınde 1 tane kalmıs satmak ıcın 139 a ındırmısler bende kacırmadan aldım
  • İkea'dan pöang koltuk aldım 180 tl fiyatı. Yalnız alçak biraz ama müthiş bişey, eğer film veya tv izlemek için istiyorsanız 4-4lük bir koltuk. Şimdi aklımda klavye ile fare'yi kucağımda kullanmak için bir tezgah çizip kerestecilerde kestireceğim. Bakalım nasıl olacak

Bel ve boyun desteği var. Ortapedik bir koltuk.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 21 Ekim 2011; 12:49:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medmania

İstikbalden dün bu koltuğu taksitli 180 TL ye aldım. Oldukça güzel, rahat ve sağlam görünüyor. Öncesinde Adoreye bakmıştım. Aynı fiyata olan adorelere 10 bin basar. Yamlız benzer iki tipi var. Diğerinin ataklarında öyle metalik çizgili süs yok. Bu daha iyi çünkü arkaya kaykılıyor. (Beşik gibi) Ama arkaya yatma olayı için alt ortadan bi yerden ayar yapılıyor.

Hocam ayağında metal desen olanların olmayanların farkı m ıvar anlamadım ben? Ayrıca bu koltuk benimde dikkaimi çekmişti ancak ayaklar metal olmayınca güvensizlik oluştu bende. 115 kiloyum, garantiye almak lazım Biraz daha detay verebilirseniz memnun olurum.

• Koçtaş'ta satılan koltukların markası ve kalitesi hakkında fikir sahibi olan var mı? 8020 M modelini almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
  • Koçtaştan reklamını görüp ucuz bir koltuk aldım bin pişman oldum. hem aşırı derecede kokuyordu hemde bir kaç hafta içinde kırıldı kilomda yok.
  • koltukta marka önemli bence. gün boyu üzerinde oturduğunuz şeyin hem sağlam hem de rahat olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Bunlar hepsiburadaya mi yolluyor ilk olarak? Direk bana yollayacaklar anladigim kadariyla

tedarikçi firma direk size yollayacak. gelen kutunun üzerine baktım lakin adres, telefon vs göremedim tedarikçi ile ilgili..

Yahu valla 12'sinde siparis verdim. Hala yok. Ne yapmak lazim bilmiyorum. Mesajlara da cevap vermiyorlar. Hepsiburada.com'a tovbe ediyorum artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

İstikbalden dün bu koltuğu taksitli 180 TL ye aldım. Oldukça güzel, rahat ve sağlam görünüyor. Öncesinde Adoreye bakmıştım. Aynı fiyata olan adorelere 10 bin basar. Yamlız benzer iki tipi var. Diğerinin ataklarında öyle metalik çizgili süs yok. Bu daha iyi çünkü arkaya kaykılıyor. (Beşik gibi) Ama arkaya yatma olayı için alt ortadan bi yerden ayar yapılıyor.

Hocam ayağında metal desen olanların olmayanların farkı m ıvar anlamadım ben? Ayrıca bu koltuk benimde dikkaimi çekmişti ancak ayaklar metal olmayınca güvensizlik oluştu bende. 115 kiloyum, garantiye almak lazım Biraz daha detay verebilirseniz memnun olurum.

bu ürün 180 tl'ye iyi gibi görünüyor. derisi de iyiyse fiyat/performansı çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanasrav

quote:

quote:

bu ürün 180 tl'ye iyi gibi görünüyor. derisi de iyiyse fiyat/performansı çok iyi

180 e mc710 varken

• Sizce Maxima MC170 mi yoksa bu istikbal lord mu? Ve neden?
  • Ben 90 kiloyum. Yapı marketlerdeki koltuklara da baktım. Bu çok daha albenili geldi bana. Bence almadan önce gidip mutlaka her ikisini de görün. İstikbaldeki çok daha estetik geldi bana 1 aydır kullanıyorum. Şimdilik hiçbir sorun yok. Açık renk aldım. Kirlendi bi iki yer leke oldu. Araba temizlemek için vinet vardı elimde iki fısfısladım sildim. Tertemiz oldu. Kiri de tutmuyor hiç. Ama kzevk meselesi kesinlikle gidip görmeden oturup yatırmadan almamak lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Ben 90 kiloyum. Yapı marketlerdeki koltuklara da baktım. Bu çok daha albenili geldi bana. Bence almadan önce gidip mutlaka her ikisini de görün. İstikbaldeki çok daha estetik geldi bana 1 aydır kullanıyorum. Şimdilik hiçbir sorun yok. Açık renk aldım. Kirlendi bi iki yer leke oldu. Araba temizlemek için vinet vardı elimde iki fısfısladım sildim. Tertemiz oldu. Kiri de tutmuyor hiç. Ama kzevk meselesi kesinlikle gidip görmeden oturup yatırmadan almamak lazım diye düşünüyorum.

İyide maxima'yı deneyecek bir yer yok ki. Maxima krom kol ve ayaklardan dolayı dikkatimi çekti. Plastik ayaklar endişelendiriyor beni. Belki bir şey olmayacak ama ne bileyim.
  • maximası yeni gelenlere bi soru
    sitede kol koyma yerinin şekli bombeleşmiş gibi duruyor.
    size gelen nasıl
    şuna benziyo mu?
  • 1 yıl önce İkea'dan 90 TL ye aşağıdaki koltuğu almıştım, acaip konforlu ve rahat, saatlerce otursam dahi hiç ağrı vs olmuyor.Hala aynımıdır fiyatı bilemem tabii

• Maxima'yi Hepsiburada'dan almayin da nereden alirsaniz alin. 12 gun oldu ne bir haber var, ne de mesajlarima yanit. Ne yapacagimi sasirdim. Ilginc olan, benden 1 gun once siparis veren arkadaslarin siparisi gecen hafta teslim edildi.

Su Maxima'yi ureten firmanin iletisim bilgilerini verebilecek olan var mi? Onlari arayayim diyorum artik. Hepsiburada'dan hayir yok.
    Simdiden sagolun.
  • quote:

quote:

Ben 90 kiloyum. Yapı marketlerdeki koltuklara da baktım. Bu çok daha albenili geldi bana. Bence almadan önce gidip mutlaka her ikisini de görün. İstikbaldeki çok daha estetik geldi bana 1 aydır kullanıyorum. Şimdilik hiçbir sorun yok. Açık renk aldım. Kirlendi bi iki yer leke oldu. Araba temizlemek için vinet vardı elimde iki fısfısladım sildim. Tertemiz oldu. Kiri de tutmuyor hiç. Ama kzevk meselesi kesinlikle gidip görmeden oturup yatırmadan almamak lazım diye düşünüyorum.

İyide maxima'yı deneyecek bir yer yok ki. Maxima krom kol ve ayaklardan dolayı dikkatimi çekti. Plastik ayaklar endişelendiriyor beni. Belki bir şey olmayacak ama ne bileyim.

Hastanede metal ayaklı olanlardan vardı, o da kırıldı bir süre sonra. MEtal olunca kırılmıyacak diye bir şart yok aslında. Belki plastiğe göre daha çok ayanır ama metal olnda da paslanma, gıcırdama filan olabiliyor. Kırlırsa da ayak alınıp değiştirilebilir ister metal ister plastik olsun. Ama sizin içinizde endişe varsa bence maxima alın. Bana maksima biraz tipsiz geldiği için tercih etmezdim ama dediğim gibi zevk meselesi....

• quote:

quote:

quote:

Hastanede metal ayaklı olanlardan vardı, o da kırıldı bir süre sonra. MEtal olunca kırılmıyacak diye bir şart yok aslında. Belki plastiğe göre daha çok ayanır ama metal olnda da paslanma, gıcırdama filan olabiliyor. Kırlırsa da ayak alınıp değiştirilebilir ister metal ister plastik olsun. Ama sizin içinizde endişe varsa bence maxima alın. Bana maksima biraz tipsiz geldiği için tercih etmezdim ama dediğim gibi zevk meselesi....

Adore'nin giriş seviyesi ürünü vardı. Kırılmadık yamulmadık yeri kalmadı ama ayaklara hiç bir şey olmadı. Ayaklarındaki tekerlekler bile kırılmıştı ama ayak kısmı sağlamdı İstikbalin ürününü deneyebiliyorum, maxima'yı da deneyebilirsem karar verebilirim sanırım.

Maxima alan arkadaşlar; kutunun içinden firmanın adresi telefonu vs. çıkmıştır. Bizimle paylaşırsanız bizde yerini bulup deneyebiliriz sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Yahu valla 12'sinde siparis verdim. Hala yok. Ne yapmak lazim bilmiyorum. Mesajlara da cevap vermiyorlar. Hepsiburada.com'a tovbe ediyorum artik.

hocam mesajınızı görünce tekrar baktım kutuya, fatura kutunun altında kalmış :)

www.chairman.com.tr tarafından kesilmiş fatura.. sitede iletişim bilgileri bulunuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

maximası yeni gelenlere bi soru
    sitede kol koyma yerinin şekli bombeleşmiş gibi duruyor.
    size gelen nasıl
    şuna benziyo mu?

evet, resimdeki gibi düz..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.