Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanasrav

bu model de çok güzel ve ekonomik ama ayakları tekerlekli değil

www.aynigunkargo.com
    The resource cannot be found.
    http://www.aynigunkargo.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86267

Kendi sitende sattigin urunleri övmek güzel bir duygu olsa gerek;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

daha da güzeli insanları dedektif gibi takip etmek olsa gerek :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

www.aynigunkargo.com

daha da güzeli insanları dedektif gibi takip etmek olsa gerek :)

Dedektif olmaya gerek yok, bu forumu duzenli takip edince ister istemez insanlari da takip etmis oluyoruz

• O koltukta takım olarak şöyle bir kampanya vardı, ne diyorsunuz ?

Edit:İndirim bitmiş.

quote:

www.aynigunkargo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedikks -- 30 Eylül 2011; 18:52:08 >

• Maxima MC710 alacakdm 340 olmş fiyatı hepsiburada'da
    napcaz şimdi lanet olsn :S

Yarın Tekzene gidip adore vlt-270i bi yakından inceleme fırsatım olck umarım beni yanıltmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Maxima MC710 alacakdm 340 olmş fiyatı hepsiburada'da
    napcaz şimdi lanet olsn :S

Yarın Tekzene gidip adore vlt-270i bi yakından inceleme fırsatım olck umarım beni yanıltmaz

İnceledikten sonra görüşlerinizi burada da paylaşırsanız çok iyi olur.Geçen bende tekzene koltuk denemek için gittim. vlt-270 yoktu 210 vardı onu denedim fena değildi aslında, ama 270'i merak ediyorum. Çoğunlukla iyi yorumda bulunulmuş. Kullananlar memnun gibi.

• İstikbalden dün bu koltuğu taksitli 180 TL ye aldım. Oldukça güzel, rahat ve sağlam görünüyor. Öncesinde Adoreye bakmıştım. Aynı fiyata olan adorelere 10 bin basar. Yamlız benzer iki tipi var. Diğerinin ataklarında öyle metalik çizgili süs yok. Bu daha iyi çünkü arkaya kaykılıyor. (Beşik gibi) Ama arkaya yatma olayı için alt ortadan bi yerden ayar yapılıyor.

• adore'nin yakın zamanda üretimden kalkmış olan bir modelini kullanıyorum. sanıyorum vlt-022-gr-1 di. 75 TL civarına almıştım. kalitesi ve rahatlığı harika. daha sonra piyasadan acil olduğu için aynı fiyata 2 tane farklı marka almıştım. 2 sinin de ayak kısmı kırıldı ve değiştirmek zorunda kaldım. zaten rahat da değiller. koltukta bilindik markanın dışına çıkmamak lazım. istikbal de iyidir eminim. en azından garantisi vardır
  • hocam yarın tekzene gıdıcem nasip olrsa bu arada maxima koltugu tekrar hepsiburada 189'a çekmiş arkadaşım gecen aldı müthiş koltk büroda kullanıyor birdier arkadaşmda adore VLT-400 war görsel olarak cok güzel koltuk ama maxima müthiş geri yaslanma mekanizmasıolsn nebilim üzerine oturdugunda kalkası gelmıyor insanın :D
    bu türkçe çok tuhaf bi dil nereye ceksen gelıyor :D

adora vlt 340 ve vlt 270 tekzende bulursam deneyip burda deneyımı paylaşırım ama benım gonlum maximadan yana maximanın tek kaybettıgı nokda evde kullanacagım ıcın cok büyük koltuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

hocam yarın tekzene gıdıcem nasip olrsa bu arada maxima koltugu tekrar hepsiburada 189'a çekmiş arkadaşım gecen aldı müthiş koltk büroda kullanıyor birdier arkadaşmda adore VLT-400 war görsel olarak cok güzel koltuk ama maxima müthiş geri yaslanma mekanizmasıolsn nebilim üzerine oturdugunda kalkası gelmıyor insanın :D
    bu türkçe çok tuhaf bi dil nereye ceksen gelıyor :D

adora vlt 340 ve vlt 270 tekzende bulursam deneyip burda deneyımı paylaşırım ama benım gonlum maximadan yana maximanın tek kaybettıgı nokda evde kullanacagım ıcın cok büyük koltuk

Maxima MC710 Suni Deri Olandan Alıcam Son Olarak Ne Diyosunuz Hocam?? Aldınız mı Siz Acaba?
  • hocam durumlar karışdı maddi olarak suan alma imkanım yok ama maxima'yı sorarsanz tavsıye ederım gercekdn cok iyi bi koltuk geriye yaslanma mekanizması olsun oturum rahatlığı olsn tavsiye ederim bana tek negatif gelen yanı boyutları oldu odada sırıtmasından korkuyorm tekzene gittim bi halt yok orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44
    Maxima MC710 Suni Deri Olandan Alıcam Son Olarak Ne Diyosunuz Hocam?? Aldınız mı Siz Acaba?

dün sipariş verdim. ürün elime geçtiğinde yorum yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 12 Ekim 2011; 12:55:22 >
  • Maxima MC710 kumaş mı yoksa suni deri mi tavsiye edersiniz? Deri çok terletiyor mu?

Düzeltme:-Önceki sayfalarda cevap vermişler. Okumak lazım arkadaşlar-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 12 Ekim 2011; 13:41:32 >
  • Bende Dayanamadım P.tesi Günü Suni Deri Siyah İstettim. Benim İçin Boyunun Büyük Olması Daha İyi 1.90 Boyum Var Rahat Rahat Otururum İnş. :)
  • Şu -> Dovi DM 98 koltuk hakkında bilgisi olan yorum yapabilecek olan varmı? Aslında istediğim koltukların fiyatları baya tuzlu o yüzden bu ve maxima arasında kaldım.

Maxima MC710 alanlar yorumlarını da yazarsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

dün sipariş verdim. ürün elime geçtiğinde yorum yaparım

ürün az önce elime ulaştı. fiyatına göre kaliteli bir koltuk (189 tl) suni deri olandan aldım. arkaya yatışı ayarlanabiliyor, bel desteği belime tam oturdu. lakin 1.78 boyum var, başımı arkaya tam sınırda yaslayabiliyorum. omuz hizam da 1 cm aşağıda. uzun boylu arkadaşlar sorun yaşayabilir.
  • Beyler ben de gecen hafta sali gunu ogleden sonra hepsiburada'dan Maxima MC710 siparis vermistim. Ne gun gelir acaba? Bir de hangi kargoyla yolluyorlar?

NOT: Slim_Boy arkadas benden 1 gun once siparis vermis. Onunki bugun gelmis

Maxima'nin ureticisi kim acaba? Arayip urunun durumunu sorsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 20 Ekim 2011; 11:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler ben de gecen hafta sali gunu ogleden sonra hepsiburada'dan Maxima MC710 siparis vermistim. Ne gun gelir acaba? Bir de hangi kargoyla yolluyorlar?

NOT: Slim_Boy arkadas benden 1 gun once siparis vermis. Onunki bugun gelmis

Maxima'nin ureticisi kim acaba? Arayip urunun durumunu sorsam?

kargoyu sipariş sırasında belirliyoruz, ben yurtiçi kargoyu tercih etmiştim.. hepsiburada'da siparişlerim sayfasında ürünün kargoya verilip verilmediğini görebilirsiniz.
  • "Ürün tedarikçi firmamız tarafından kargolanacaktır " diyor.

Bunlar hepsiburadaya mi yolluyor ilk olarak? Direk bana yollayacaklar anladigim kadariyla
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.