"Ürün tedarikçi firmamız tarafından kargolanacaktır " diyor.
Bunlar hepsiburadaya mi yolluyor ilk olarak? Direk bana yollayacaklar anladigim kadariyla
tedarikçi firma direk size yollayacak. gelen kutunun üzerine baktım lakin adres, telefon vs göremedim tedarikçi ile ilgili..
Yahu valla 12'sinde siparis verdim. Hala yok. Ne yapmak lazim bilmiyorum. Mesajlara da cevap vermiyorlar. Hepsiburada.com'a tovbe ediyorum artik.
hocam mesajınızı görünce tekrar baktım kutuya, fatura kutunun altında kalmış :)
www.chairman.com.tr tarafından kesilmiş fatura.. sitede iletişim bilgileri bulunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Haien
maximası yeni gelenlere bi soru sitede kol koyma yerinin şekli bombeleşmiş gibi duruyor. size gelen nasıl şuna benziyo mu?
evet, resimdeki gibi düz..
Bugun kargonuzu yolladik diye mail geldi ama kargo numarasi 665285 diye bur rakam vermisler. Bunun takibini nasil yapacagim anlamadim ki 12 haneli gonderi kodu lazim.
aynı şekilde bana da 6 haneli bir rakam vermişlerdi.. kargo takibi yapamadım ben de.. firmayı arayıp sorun isterseniz, yardımcı olurlar belki..
bende adore vlt-180 ile Maxima MC710 arasında kalmıştım. adore sanki daha rahatmış gibi görünüyor resimlerinde ama burdaki yorumları okuyunca maxima siparişini verdim bugün. 190 lira vermek biraz zoruma gitti ama bel ağrısından bıkmıştım bakalım inşallah memnun kalırım kullanınca yorum yaparım buraya
maxima mc710 hepsiburadada indirimdeymiş 160 tl Son 4 Gün diyor. internetten almak istemiyorum. Mağazalarda vlt-180 ve Maxima MC710'in fiyat durumu nasıl indirim olan yer var mı?
İndirim kısa sürmüştü alamadık. Yeniden fiyatı aşağı çekmişler bu sefer süre belirtilmemiş. Bu ürünü deneyebileceğim bir yer var mı? Yarın mobilyacıları gezmeyi düşünüyorum Nereler uygun olur? Duyduğum kadarıyla Yenibosna ve çağlayanda varmış fakat daha önce hiç gitmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
bende adore vlt-180 ile Maxima MC710 arasında kalmıştım. adore sanki daha rahatmış gibi görünüyor resimlerinde ama burdaki yorumları okuyunca maxima siparişini verdim bugün. 190 lira vermek biraz zoruma gitti ama bel ağrısından bıkmıştım bakalım inşallah memnun kalırım kullanınca yorum yaparım buraya
güncel alanlar yorum yapsın arkaadşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: @KlavYE@
quote:
dün geldi koltuk saolsun hepsiburada baya bekletti. şimdilik memnunum ama yazın terletecek gibi duruyor deri olduğu için. koltuk baya ağır ve sağlam uzun yıllar dayanacakmış gibi duruyor.arkaya yaslanması güzel istediğiniz eğimde sabit tutabiliyorsunuz. benim boyum 1.80 dik oturduğumda kafamı arkaya koyamıyorum, biraz öne kayıp öyle oturmak gerekiyor kafayı yaslamak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 20 Kasım 2011; 21:33:15 >
quote:
quote:
quote:
dün geldi koltuk saolsun hepsiburada baya bekletti. şimdilik memnunum ama yazın terletecek gibi duruyor deri olduğu için. koltuk baya ağır ve sağlam uzun yıllar dayanacakmış gibi duruyor.arkaya yaslanması güzel istediğiniz eğimde sabit tutabiliyorsunuz. benim boyum 1.80 dik oturduğumda kafamı arkaya koyamıyorum, biraz öne kayıp öyle oturmak gerekiyor kafayı yaslamak için
renk olarak bordo düşünüyorum yoksa kumaşmı alalım hocam. birkaç tavsiye ver uyalım
kilo 95.
Adore VLT-400 alacaktım fiyatı 200tl idi geçen hafta dedim sabah havaleyi yaparım internetten,uyandım bir baktım 211+kdv olmuş,şans.şimdi adore vlt 160 sipariş ettim fiyatıda uygun hemde benim gibi 1.85 +boy lan insanlara rahat olacak gibi görüküyor.ürün 2gün içerisinde tedarik edildi yarında kargolanacak büyük bir ihtimal.
Adore VLT-400 alacaktım fiyatı 200tl idi geçen hafta dedim sabah havaleyi yaparım internetten,uyandım bir baktım 211+kdv olmuş,şans.şimdi adore vlt 160 sipariş ettim fiyatıda uygun hemde benim gibi 1.85 +boy lan insanlara rahat olacak gibi görüküyor.ürün 2gün içerisinde tedarik edildi yarında kargolanacak büyük bir ihtimal.
şundan kumaş alan yokmu bi yorum yapsın
ben de kumaş alıcaktım aslında daha önceki koltuğumda deri olduğu için yazın çok terletiyordu ama hem temizlemesi kolay diye hem de deri daha güzel duruyor diye böyle tercih ettim. benimkinin renki gri. yazın kılıf takıp kullanıcam artık. ben memnun kaldım koltuktan oturma alanı baya geniş ben bardaj kurabiliyorum arkaya da yaslayınca baya rahat oluyor
kaç günde geldi hocam
bordo sipariş verdim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mdnzkrks
deri-suni deri bir koltuk istemiyorum açıkcası.ofiste yeterince oturuyorum :).hele birde kaşe pantalonla oturduğumuzda malum kot giyemiyoruz,tamponumuz aşırı terleme yapıyor .oyüzden kumaş aldım ayrieten sunideri-deri'de hem terleme hemde bir süre sonra sürekli 6-7saat oturulduğu takdirde 3 ay içinde kılcak yıpranmalar oluyor ve görüntüsüde hiç güzel olmuyor açıkcası.koltuğum eve geldiğinde resimi çekip paylaşacağım.adore dandik birşeyler üretmez maskoda mağazalarını gezmiştim çok kaliteli ürünleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: Haien
kaç günde geldi hocam
20. araya bayram girdiği için bu kadar geç geldi sanırım
quote:
quote:
quote:
deri-suni deri bir koltuk istemiyorum açıkcası.ofiste yeterince oturuyorum :).hele birde kaşe pantalonla oturduğumuzda malum kot giyemiyoruz,tamponumuz aşırı terleme yapıyor .oyüzden kumaş aldım ayrieten sunideri-deri'de hem terleme hemde bir süre sonra sürekli 6-7saat oturulduğu takdirde 3 ay içinde kılcak yıpranmalar oluyor ve görüntüsüde hiç güzel olmuyor açıkcası.koltuğum eve geldiğinde resimi çekip paylaşacağım.adore dandik birşeyler üretmez maskoda mağazalarını gezmiştim çok kaliteli ürünleri var.
Maximada kumaş seçeneği var. Bende alacaktım hepsiburada döviz kuru gibi değiştiriyor fiyatları :) maxima mc710 alanlar yorum yaparlarsa sevinirim bir de normalde maxima koltuklar nerelerde satılır gidip bir oturmadan almak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: csmx
Maxima MC710 modelinin suni deri bordo olanını aldım hepsiburada"dan. Haftasonunu da sayarsak toplamda yaklaşık bir haftada geldi. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, çok çok memnunum. Hiç bir yeri kırılacakmış gibi görünmüyor açıkçası, çok dayanıklı olduğunu hissettiriyor. Sanki üstünde hoplamadığım sürece bişey olmayacakmış gibi. Bu fiyata bu kalite çok hoşuma gitti. Oldukça da rahat. Boyum 1.80, kilom 70; baya büyük bile geldi bana koltuk, oldukça geniş yapmışlar. Yanlız sırt kısmı başınızı yaslayabileceğiniz kadar yüksek değil haberiniz olsun. Arkaya doğru yaslanma mekanizması harika, istediğiniz kadar yatıp orada sabitlenebiliyor. KDV dahil 177 liraya aldım, şu anda hala indirimde ve aynı fiyat geçerli sanırım.
yaw bırakın bunları da oyun koltuğu getirten yokmu yaw hala yurt dışından ithal mi ediyolar ne yapıyorlarsa ses sistemli titreşimli vs darbeye karşı sarsan vs koltuklar nette var ama hep yabancı sitelerde türkiyeye getirten var mı hiç aranız da ?
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeople
yaw bırakın bunları da oyun koltuğu getirten yokmu yaw hala yurt dışından ithal mi ediyolar ne yapıyorlarsa ses sistemli titreşimli vs darbeye karşı sarsan vs koltuklar nette var ama hep yabancı sitelerde türkiyeye getirten var mı hiç aranız da ?