Bende hp laser jet 1020 model yazıcı var.Usb yi takıyorum bilgisayara ama bilgisayar tanımıyor. Ve yarında odevı vermemız lazım odev ıcınde resim lazım
quote:Orijinalden alıntı: MRyldz Baslikla ilgili igrenc bi espri yapardim ama idam edersiniz sonra Sonu soğuk savaşa varır bunun nasıl tanımaz
Lütfen birisi egomanyağın verdiği siteyi nasıl kullanacağımı aöıklasın çok acil.Bu arada arkadaşların espirileri insanı bu hale getirir Kızmayın şakaydı
Vefa kalmamış arkadaş, makine işte ne beklersin ki Ayıp valla ayıp insan bunca senelik arkadaşını nasıl tanımaz
quote:Orijinalden alıntı: egomanyak. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=439320& Tıkladığında kullandıgın işletim sistemini seçiyosun 2 tane seçenek çıkar. İlk önce 1. i indir yükle. Olmazsa 2. i indir yükle Büyük ihtimal çözülür
Şöle oluyor usb yi takıyorum yazdırıken sadece bir tane ismi başka olan yazıcı çıkıyor ve bende bu yazıcıyı ekleyemedim sorun bu
quote:Orijinalden alıntı: doga97 Wista mı exp mi sorusuysa vista Yooooooo.Belki de Vista mı win 7 mi xp mi nt mi 2000 mi 1995 mi linux mu sorduysa ne olacak?