Şimdi Ara

Bilgisayar&Yazılım mühendisliği için bunlardan hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 69 bin olduğu için çoğu özel üniversiteleri tercih edebiliyorum . ve artık dükkan açarmış gibi üniversite açtıkları için aşağıdakilere karar verdim . Sizce hangileri silmeliyim
    ve burs kesenler hangisi bileniniz varmı ?

1)Mef Ünv. Mühendislik ve Mimarlık Fak. (İSTANBUL - PC )
    2)ANKARA ÜNİVERSİTESİ (Ankara - PC )
    3)Hacettepe Ünv. Mühendislik Fak. (Ankara - PC)
    4)Gazi Üniversitesi (devlet)
    5)Anadolu Üniversitesi (devlet)
    6)BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İstanbul - PC )
    7)YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ (Ankara - PC ) [2. öğretimi olabilir araştır ] [DEVLET]
    8)OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL- PC )
    9)Abdullah Gül Ünv. Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Kayseri- PC)
    10)Bursa Orhangazi Ünv. Mühendislik Fak. (Bursa - PC)
    11)İstanbul Üniversitesi (devlet)
    12MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL - PC )

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Ünv. Mühendislik-Mimarlık Fak. (İstanbul -PC) [SİLİNEBİLİR]
    istanbul Arel Ünv. Mühendislik-Mimarlık Fak. (İstanbul - PC)
    Zirve Ünv. Mühendislik Fak. (Gaziantep - PC) [SİLİNEBİLİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leviathan53 -- 9 Temmuz 2014; 12:47:57 >

• Büyükşehir'de okumak avantaj sağlayabilir. Staj yaparken hocaların bağlantıları vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Büyükşehir'de okumak avantaj sağlayabilir. Staj yaparken hocaların bağlantıları vs.

hocam bilmiyorum kafam çok karışık . Özel üniversite diye zengin zübbelerin olur diye canım sıkıyor . birde hangileri burs kesiyor onları bilmiyorum .
    ekşi sözlükte filan okuyorum hiçbir üniversite hakkında iyi yorum yok . ne yapsam bilemedim . İnsanın bu şekilde moral filan kalmıyor .
  • Leviathan53 L kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlüğe bakarsan boun ülkenin en kötü en berbat üniversitesi
  • fsmde tarih okuyorum belki yardımcı olur

• O ne öyle içim karardı la. Dizilmişler 5 tane yan yana. Brehhhhh
  • Celal Bayardan uzak dur derim
  • @geleceginmuhendisi valla dün geceden beri moralimi bozdu hocam hiç sormayın :| , şimdi bu üniversiteleri listeye göre düzenlicemde acaba burs kesen varmı yokmu onlarıda bi öğrenmem gerekiyor . Listede burs kesen varmı bakarmısınız veya bunları nereden araştırabilirim ?

Özel üniversiteye hem bursu keserler diye hemde zengin züppeler olur diye gitmekten korkuyorum :D Ortamı rahat çalışıp bana iş imkanı bol bir yere gitmem lazım .

@Mr.Penguin valla hocam videoya göre üniversite iyi . Siz nasıl yorumluyorsunuz üniversitenizi ? ortamı filan nasıldır , yurt dışı olanıkları nasıldır , hocaları nasıldır ?

@degisik 2 tane celalbayar vardı listemden şuan sildim , sebebini söyleyebilirmisiniz acaba ?

@KiRVeee anlayamadım hocam 5 tane dizmiş yanyana derken ?
    Türkçe yazılım öğretmeye çalışmalarından mı başlasam,yoksa fakültenin yeni kurulduğunu ve hala kimsenin birşey bilmediğine mi yansam
    Ortam güzel. Hazırlık okudum ben fazla kisi olmadigi icin samimi bir ortam oluyor. Hazirliktaki hocalarin cogu bogazici mezunu ve cok iyiler. Biraz eksikleri var hala yeni bir uni olduğu icin. Ben tam burslu okuyorum hic oyle ayirma fln yok yabancilik cekmezsin. Siyasi gorüs olarak % 80 i muhafazakardir ama kulturlu insanlar cogu. Karsit gorus olsan acik fln giyinsen bir sey demezler. Bizim kampüs halicte olcakti yer sikintisi oldugu icin uskudara tasindi halicte yer acilmis oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75

Ortam güzel. Hazırlık okudum ben fazla kisi olmadigi icin samimi bir ortam oluyor. Hazirliktaki hocalarin cogu bogazici mezunu ve cok iyiler. Biraz eksikleri var hala yeni bir uni olduğu icin. Ben tam burslu okuyorum hic oyle ayirma fln yok yabancilik cekmezsin. Siyasi gorüs olarak % 80 i muhafazakardir ama kulturlu insanlar cogu. Karsit gorus olsan acik fln giyinsen bir sey demezler. Bizim kampüs halicte olcakti yer sikintisi oldugu icin uskudara tasindi halicte yer acilmis oldu.
    hocam üniversitedeki eğitim Türkçe ama hazırlık sınıfı var dediniz .
    Normalde hazırlık sınıfında 1 sene sadece ingilizce dersi gösterilir diye biliyorum . Oradaki mantığı tam anlayamadım ben .
    birde burs kesiyor mu üniversite ?

@Mr.Penguin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leviathan53 -- 9 Temmuz 2014; 13:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathan53

hocam üniversitedeki eğitim Türkçe ama hazırlık sınıfı var dediniz .
    Normalde hazırlık sınıfında 1 sene sadece ingilizce dersi gösterilir diye biliyorum . Oradaki mantığı tam anlayamadım ben .
    birde burs kesiyor mu üniversite ?

@Mr.Penguin

Ingilizce hazirlik var. Bölümde ingilizce secmeli dersler var sanirim ama sinavi gecersen muaf olabiliyorsun ( sinav zor ). Burs 7 yıl. Disiplin suçu islemezsen kesilmez. Ayrica rektorle her an iletisim kurabilirsin 7-8 kez gordum konustuk hazirlikta. Ortam fln ariyorsan ortam samimi ama oyle aydin uni gibi fln ortamlar yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi üniversitesinin iki tane bilgisayar bölümümü var ?
    puanlarına baktığımda iki farklı bilgisayar mühendisliği yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathan53

gazi üniversitesinin iki tane bilgisayar bölümümü var ?
    puanlarına baktığımda iki farklı bilgisayar mühendisliği yazıyor

biri teknoloji fakültesi. Bunu tercih etme bile
  • aynen şuan onu araştırıyordum , neden hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.