Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bilgisayar Yönetici Hesabını Açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba windows 7 li bir hp laptopum var yaklaşık iki senedir kullanıyorum fakat dün gece anlamadığım bir problem çıktı... Bilgisayarımda 2 adet kullanıcı hesabı var biri yönetici biri normal yetkisiz kullanıcı dün gece yönetici olan hesaba her zaman olduğu gibi şifremi girip girmeyi denedim fakat şu yazı çıktı: "KULLANICI PROFİLİ HİZMETİ OTURUMU AÇAMADI KULLANICI PROFİLİ YÜKLENEMİYOR" fakat diğer hesaptan girebiliyorum bilgisayara ancak herşey sınırlı tabi programlar yok bunda esas hesapta olan .. güvenli modda açınca yönetici olan hesabı açılıyor ancak ekran büyüyor değişik bir windows teması çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin illa format mı gerekir :(

• Bendede hp var ve bende bugun pc yi acamadim normal yonetici hesabiyla 1 senedir kullaniyordum bugun herzamanki gibi pc yi baslatip parolami girip entere bastim 15 dk. HOSGELDINIZ yazisinda bekledi ve oturum gecici profille acildi. Masaustunun sag alt kosesinde "OTURUMUNUZ GECICI PROFILLE ACILDI. DOSYALARINIZA ERISEMIYORSUNUZ VE BU PROFILDE OLUSTURULMUS DOSYALAR OTURUMU KAPATTIGINIZDA SILINECEK.BUNU DUZELTMEK ICIN OTURUMU KAPAT VE DAHA SONRA OTURUMU ACMAYI DENE " yaziyor. Kapatiyorum ama 15 dk "KAPANIYOR" yaziyor ve yine 15 dk acilmasini bekliyorum neden durup dururken boyle oldu kafayi yicem 2 saattir ugrasiyorum bi yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.