Şimdi Ara

Bilgisayar zaman geçtikçe yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı dowload için kullanıyorum. Eskiden 30 gün aralıksız çalıştığı olurdu ve winrardan dosya çıkarmak istediğimde normal sürede çıkarırdı, dosya kopyalama işlemini de normal sürede yapardı. Son zamanlarda bilgisayarı ilk açtığımda işlemleri hızlı yaparken zaman geçtikçe işlem yapmamaya başlıyor. Hatta 2 gün sonunda dowloada devam etmesine rağmen bilgisayarımı açmıyor, chrome'u açmıyor. Hatta görev yöneticisini açmak istediğimde pencere açılıyor ama hiçbir yazı çıkmıyor. Bilgisayarın özellikleri P4 3,0 - 1,5gb ram- windows xp. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• Herhangi bir şey yüklediniz mi son zamanlarda?
  • Virüs vardır. format at yada sistemi geri yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Herhangi bir şey yüklediniz mi son zamanlarda?

Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar program var kurulu olan. Hep daha önce kullandığım programlar versiyonları bile aynı diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

Virüs vardır. format at yada sistemi geri yükle.

Hdd'de bad sector varken de yapıyordu bunu. Yeni hdd aldım. Haliyle xp'yi yeni kurdum.
  • Zararlı yazılım / sorunlu bir uygulama/sürücü (memory leak, vb) olmadığına eminsen, bir de sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora DURSUN

Zararlı yazılım / sorunlu bir uygulama/sürücü (memory leak, vb) olmadığına eminsen, bir de sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm.

Memory leak'ten kastını anlayamadım ama görev yöneticisinden SD kullanımına baktığımda sürekli bir yükselme var. Ayrılmış Bellek (K) yazan yerde toplamdaki rakam ortalama 10'ar 10'ar artıyor.

Sıcaklık değerleri de şöyle
    Anakart 27 °C (81 °F)
    CPU 33 °C (91 °F)
    Aux 45 °C (113 °F)
    Grafik İşlemci (GPU) 68 °C (154 °F)
    GPU Ambiansı 46 °C (115 °F)
    SAMSUNG HD103SJ 41 °C (106 °F)

Grafik işlemci de radeon x1650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmania1905 -- 8 Aralık 2010; 21:41:47 >
  • Aynı sorun bende de var hemde benim pcim windows 10 pentium işlemcili asus laptop daha geçen sene aldım fakat gün geçtikçe yavaşlıyor para olsa bi macbook pro alacam ama o da yok sizce hackintosh yapsam rahatlar mı pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.