Şimdi Ara

Bilgisayara birşey kurarken kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir şikayetim var, bilgisayara bir oyun/program kurarken veye rardan birşey çıkartırken bir yavaşlık oluyor mesela tıklar tıklamaz açılan Google Chrome 4-5 saniye sonra açılıyor arasırada kasıyor. Birde Far Cry3 olsun Mac Payne 3 olsun Black Ops2 olsun Crysis 3 olsun bu oyunları oynarken oyunu aşağıya aldığım zaman hiç bir şekilde kasma yavaşlama olmuyor sizce sorun ne?

Sistem özellikleri;

Intel Core i5 3550 3.30 GHZ

6GB DDR3 1333mhz RAM

Windows 7 Home Premium 64 bit

Not: 2. konuyu açmamın sebebi diğer konunun buga girmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseuss -- 25 Şubat 2013; 10:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseuss

Merhaba arkadaşlar bir şikayetim var, bilgisayara bir oyun/program kurarken veye rardan birşey çıkartırken bir yavaşlık oluyor mesela tıklar tıklamaz açılan Google Chrome 4-5 saniye sonra açılıyor arasırada kasıyor. Birde Far Cry3 olsun Mac Payne 3 olsun Black Ops2 olsun Crysis 3 olsun bu oyunları oynarken oyunu aşağıya aldığım zaman hiç bir şekilde kasma yavaşlama olmuyor sizce sorun ne?

Sistem özellikleri;

Intel Core i5 3550 3.30 GHZ

6GB DDR3 1333mhz RAM

Windows 7 Home Premium 64 bit

Not: 2. konuyu açmamın sebebi diğer konunun buga girmesi.

hdd den kaynaklanıyor olabilir hele birde hafiften ses geliyorsa kasadan chrome açılırken kesin hddendir
    işlemci ekran kartı ram zorlanmadıktan sonra alta al niye kassınki kasma olmaması normal

• virüs olabilirmi
  • Virüse benziyor. Güncel bir antivirüs programı ile taratmanı tavsiye ederim. Nod 32 vb...
  • Yorumlar için teşekkürler HDD değiştireceğim.
  • son günlerde çok fazla gizli virüs yayılmış en basitinden face e girerken 2-3 saniye takılı kalıyor....
  • virüsten değil hdd den aynı sorun bende vardı yeni hdd aldım şimdi yok çatır çatır herşeyi açıyor kasılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.