Şimdi Ara

bilgisayara birşey oldu:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benm bilgisayarımın güç kaynağı bozktu.235 w lık bir ps dı.bende bugün 350 lik ps aldım ama bu seferde bilgisayrın bios açılmıyor.yani powera basınca tık yok sadce ışık ve fan sesi var nedeni nedir acaba??

• psu'nuz la beraber anakartinizin biosuda uçmuş olabilir.

eger fanlar calisiyor,işlemcinizin sogutucu metali isiniyorsa ve
    herhangi bir ses vermiyorsa anakart %80 ihtimal biosunuz uçmuş derim
  • ram ve ekran kartını söküp aç bilg.
    bu arada küçük speaker aktif olduğundan emin ol..
    Bu şekilde ram ve ekran kartı yokken çıt çıkarmıyorsa daha derine ineriz..
  • hiç ses çıkarmadı
  • muhtemelen bios'unuz uçmuş
    kullandığınız anakart güncel bir anakartsa
    kadikoyde yaptirabilir yada
    servise verip 1 ay bekleyebilirsiniz..
  • malesef anakart güncellikte son sırada:)
    benm makine p3 5-6 senelik amkine ablam iiçin toplamaya çalışıyodm ama gitti.bu şekilde düzelmez dimi.düzelirse de ne kadar mal olur yaklaşık olarak???
  • hic bir fikrim yok ama bi anakart bulursaniz onunla deneyin
    yada ikinci el 1 anakart alin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    benm makine p3 5-6 senelik ama yinede ablam iiçin toplamaya çalışıyodm ama gitti.bu şekilde düzelmez dimi.düzelirse de ne kadar mal olur yaklaşık olarak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginr -- 21 Temmuz 2006; 23:08:52 >
    benm makine p3 5-6 senelik ama yinede ablam iiçin toplamaya çalışıyodm ama gitti.bu şekilde düzelmez dimi.düzelirse de ne kadar mal olur yaklaşık olarak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginr -- 21 Temmuz 2006; 23:08:36 >
  • YAKIN ARKADAŞLARINDA ESKİ ANAKART VARSA AL VE DENE VE MÜMKÜNSE GÜÇ KAYNAGINI Bİ ALT VERSİYONLA DEĞİŞTİR. YOKSA Bİ DAHA AYNI OLAYI YAŞARSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: kodaman

YAKIN ARKADAŞLARINDA ESKİ ANAKART VARSA AL VE DENE VE MÜMKÜNSE GÜÇ KAYNAGINI Bİ ALT VERSİYONLA DEĞİŞTİR. YOKSA Bİ DAHA AYNI OLAYI YAŞARSIN

350 wattlık psu p3 anakarta takılmaz diye bir kaidemi var?350 watt ile daha iyi çalışır makina,daha stabil olur.2. el bir p3 anakart 20-25 ytl ye bulabilirsiniz eğer 100 mhz yada 66 mhz işlemci kullanacaksınız.powerda değişikliğe gerek yok.kolay gelsin.
  • TAKILMAZ DİYE BİR KAİDE YOK AMA UYUM OLMASI ŞART Kİ P3LER 300 WATA KADAR GÜCÜ YETERLİ OLAN Bİ KAYNAKLA DAHA SAĞLIKLI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • ben işlemcinin mhz olayını nasıl öğrenebilirim??
  • Bios pilini sıfırlamayı denediniz mi acaba belki sorun ortadan kalkar
  • o aklıma gelmedi ama pili sıfırlamak dediğn değiştirmek dimi:)
    ama cdrom a güç kablosunu takmama rağmen cdrom un ışığı yanmıyor ve kapağı açılmıyor.ayrıca bilgisayarn powera basınca bilgisayar işlemeye başlıo ekranda bişe yok sadece fanlar çalışıyor.ayrıca anakartta küçük bi led var oda yanıyor.
    olaylar böyle ben çözemedim yardımcı olursanız sevinirm...
    şimdiye kadarki yardımlarınız içinde çok teşekkürler...
  • ya unutmuşm ben bilgisayarı açınca ne reset işliyo ne de powera basılı tutmak.nedendir bu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.